Nabeschouwing Hércules - Villarreal (2-2) || Primera División 2010/2011

Maandag 18 oktober 2010 - 21:00 uur

In de Primera División 2010/2011 neemt Hércules het maandag 18 oktober 2010 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Villarreal.

Via de Hércules - Villarreal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hércules - Villarreal (2-2)

De Primera División 2010/2011 wedstrijd tussen Hércules en Villarreal geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 2-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 26e minuut dacht Hércules op voorsprong te komen via een doelpunt van N. Valdéz. Helaas voor Hércules werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 29e minuut was het Villarreal dat via Capdevila dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. D. Trézéguet dacht na 40 minuten te scoren voor Hércules, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 45e minuut moest Hércules verder met een man minder, nadat D. Trézéguet een tweede gele kaart kreeg. Na 63 minuten spelen wist Villarreal via Borja Valero de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Na 81 minuten werd opnieuw een speler van het veld gestuurd nadat Borja Valero zijn tweede gele kaart van de wedstrijd ontving. In de 83e minuut werd opnieuw een rode kaart uitgedeeld. Dit keer was het M. Musacchio van Villarreal die voortijdig moest vertrekken.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Hércules - Villarreal
2
2
LIVE Hércules - Villarreal 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hércules - Villarreal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart Hércules Gele kaart voor N. Pamarot Hércules
25' Gele kaart Hércules Gele kaart voor R. Drenthe Hércules
26' Doelpunt Hércules Doelpunt N. Valdéz met assist van R. Drenthe Hércules
29' Doelpunt Villarreal Doelpunt Capdevila met assist van Ángel López Villarreal
40' Doelpunt Hércules Doelpunt D. Trézéguet Hércules
42' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Borja Valero Villarreal
43' Wissel Villarreal Wissel Cani voor Senna Villarreal
44' Gele kaart Hércules Gele kaart voor D. Trézéguet Hércules
45' Gele kaart Hércules Gele kaart voor N. Valdéz Hércules
45' Tweede gele kaart Hércules Tweede gele kaart voor D. Trézéguet Hércules
46' Wissel Hércules Wissel Rufete voor Tote Hércules
48' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor G. Rossi Villarreal
63' Doelpunt Villarreal Doelpunt Borja Valero met assist van Cazorla Villarreal
76' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Cazorla Villarreal
81' Tweede gele kaart Villarreal Tweede gele kaart voor Borja Valero Villarreal
82' Wissel Hércules Wissel Sendoa voor Tiago Gomes Hércules
83' Rode kaart Villarreal Rode kaart voor M. Musacchio Villarreal
83' Wissel Villarreal Wissel J. Montero voor Cani Villarreal
87' Gele kaart Hércules Gele kaart voor M. Fritzler Hércules
90' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Capdevila Villarreal
90' Wissel Villarreal Wissel Catalá voor G. Rossi Villarreal