Nabeschouwing Málaga - Atlético Madrid (0-3) || Primera División 2010/2011

Zondag 19 december 2010 - 19:00 uur

In de Primera División 2010/2011 neemt Málaga het zondag 19 december 2010 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Atlético Madrid.

Via de Málaga - Atlético Madrid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Málaga - Atlético Madrid (0-3)

Het Primera División duel tussen Málaga en Atlético Madrid is geëindigd in een 0-3 overwinning voor Atlético Madrid. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 22e minuut dacht Atlético Madrid op voorsprong te komen via een doelpunt van Tiago. Helaas voor Atlético Madrid werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 66e minuut was het Atlético Madrid dat via Álvaro Domínguez dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Tiago dacht na 70 minuten te scoren voor Atlético Madrid, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Málaga - Atlético Madrid
LIVE Málaga - Atlético Madrid 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Málaga - Atlético Madrid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt Tiago met assist van Simão Atlético Madrid
39' Gele kaart Málaga Gele kaart voor Manu Torres Málaga
46' Wissel Málaga Wissel Fernando voor Iván González Málaga
46' Wissel Málaga Wissel Portillo voor Manu Torres Málaga
50' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Filipe Luis Atlético Madrid
62' Wissel Málaga Wissel Q. Owusu-Abeyie voor S. Fernández Málaga
66' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt Álvaro Domínguez met assist van Tiago Atlético Madrid
68' Gele kaart Málaga Gele kaart voor Jesús Gámez Málaga
70' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt Tiago met assist van Simão Atlético Madrid
71' Wissel Atlético Madrid Wissel Diego Costa voor S. Agüero Atlético Madrid
80' Wissel Atlético Madrid Wissel Fran Mérida voor José Antonio Reyes Atlético Madrid
85' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Raúl García Atlético Madrid
87' Wissel Atlético Madrid Wissel Juan Valera voor Raúl García Atlético Madrid
Video hoogtepunten en samenvatting Málaga - Atlético Madrid
Opstellingen Málaga - Atlético Madrid

Voorbeschouwing Málaga - Atlético Madrid

Málaga en Atlético Madrid treffen elkaar in de 16e speelronde van de Primera División van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Málaga en Atlético Madrid in de Primera División vond plaats op 31 januari 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Málaga. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide teams is Atlético Madrid favoriet. 3 keer wist de ploeg van Málaga te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Málaga. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.