Nabeschouwing Málaga - Real Madrid (1-4) || Primera División 2010/2011

Zaterdag 16 oktober 2010 - 22:00 uur

In de Primera División 2010/2011 neemt Málaga het zaterdag 16 oktober 2010 om 22:00 uur in eigen huis op tegen Real Madrid.

Via de Málaga - Real Madrid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Málaga - Real Madrid (1-4)

Het Primera División duel tussen Málaga en Real Madrid is geëindigd in een 1-4 overwinning voor Real Madrid. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 30e minuut dacht Real Madrid op voorsprong te komen via een doelpunt van G. Higuaín. Helaas voor Real Madrid werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 45e minuut was het Real Madrid dat via Cristiano Ronaldo dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Cristiano Ronaldo dacht na 50 minuten te scoren voor Real Madrid, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 55e minuut scoorde Málaga via K. Stadsgaard, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 65 minuten spelen wist Real Madrid via G. Higuaín de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-4 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Málaga - Real Madrid
1
4
LIVE Málaga - Real Madrid 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Málaga - Real Madrid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor S. Khedira Real Madrid
30' Doelpunt Real Madrid Doelpunt G. Higuaín met assist van Cristiano Ronaldo Real Madrid
37' Gele kaart Málaga Gele kaart voor Edu Ramos Málaga
44' Gele kaart Málaga Gele kaart voor Arnau Málaga
45' Doelpunt Real Madrid Doelpunt Cristiano Ronaldo met assist van M. Özil Real Madrid
45' Gele kaart Málaga Gele kaart voor Jesús Gámez Málaga
45' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor Pepe Real Madrid
45' Gele kaart Málaga Gele kaart voor Albert Luque Málaga
50' Penalty Real Madrid Penalty Cristiano Ronaldo M. Özil Real Madrid
52' Wissel Málaga Wissel Albert Luque voor Edu Ramos Málaga
55' Doelpunt Málaga Doelpunt K. Stadsgaard Málaga
60' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor Arbeloa Real Madrid
62' Gele kaart Málaga Gele kaart voor Fernando Málaga
65' Doelpunt Real Madrid Doelpunt G. Higuaín met assist van Cristiano Ronaldo Real Madrid
68' Wissel Málaga Wissel Sandro Silva voor Fernando Málaga
69' Wissel Real Madrid Wissel Pedro León voor A. di María Real Madrid
73' Wissel Real Madrid Wissel K. Benzema voor G. Higuaín Real Madrid
78' Wissel Málaga Wissel Portillo voor Apoño Málaga
81' Wissel Real Madrid Wissel Canales voor M. Özil Real Madrid
89' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor Canales Real Madrid
Video hoogtepunten en samenvatting Málaga - Real Madrid
Opstellingen Málaga - Real Madrid

Voorbeschouwing Málaga - Real Madrid

Málaga en Real Madrid treffen elkaar in de 7e speelronde van de Primera División van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Málaga en Real Madrid in de Primera División vond plaats op 24 januari 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Madrid. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Real Madrid favoriet. 5 keer wist de ploeg van Málaga te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Málaga. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.