Nabeschouwing Mallorca - Getafe (2-0) || Primera División 2010/2011

Zondag 24 april 2011 - 17:00 uur

In de Primera División 2010/2011 neemt Mallorca het zondag 24 april 2011 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Getafe.

Via de Mallorca - Getafe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mallorca - Getafe (2-0)

Het Primera División duel tussen Mallorca en Getafe is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Mallorca. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 25e minuut dacht Mallorca op voorsprong te komen via een doelpunt van Jose Nunes. Helaas voor Mallorca werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 67e minuut was het Mallorca dat via A. Ienaga dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Mallorca - Getafe
2
0
LIVE Mallorca - Getafe 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mallorca - Getafe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Gele kaart Getafe Gele kaart voor D. Díaz Getafe
25' Doelpunt Mallorca Doelpunt Jose Nunes met assist van Tejera Mallorca
33' Gele kaart Getafe Gele kaart voor Víctor Sánchez Getafe
43' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor Tejera Mallorca
46' Wissel Getafe Wissel Pedro Ríos voor Adrián Colunga Getafe
46' Wissel Getafe Wissel Adrián Sardinero voor Víctor Sánchez Getafe
61' Wissel Mallorca Wissel A. Ienaga voor Tejera Mallorca
62' Gele kaart Getafe Gele kaart voor Dani Parejo Getafe
63' Gele kaart Getafe Gele kaart voor Marcano Getafe
67' Doelpunt Mallorca Doelpunt A. Ienaga met assist van Jose Martí Mallorca
68' Wissel Getafe Wissel Arizmendi voor Casquero Getafe
70' Wissel Mallorca Wissel Víctor voor G. Castro Mallorca
81' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor Jose Martí Mallorca
92' Wissel Mallorca Wissel Pau Cendrós voor P. Webó Mallorca
Video hoogtepunten en samenvatting Mallorca - Getafe
Opstellingen Mallorca - Getafe

Voorbeschouwing Mallorca - Getafe

Mallorca en Getafe treffen elkaar in de 33e speelronde van de Primera División van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Mallorca en Getafe in de Primera División vond plaats op 5 december 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Getafe. Op basis van de afgelopen 11 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Mallorca als Getafe wisten 4 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 3 keer in een gelijkspel.