Nabeschouwing Osasuna - Espanyol (4-0) || Primera División 2010/2011

Zondag 20 februari 2011 - 17:00 uur

In de Primera División 2010/2011 neemt Osasuna het zondag 20 februari 2011 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Espanyol. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio El Sadar in Pamplona.

Via de Osasuna - Espanyol live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Osasuna - Espanyol (4-0)

Het Primera División duel tussen Osasuna en Espanyol is geëindigd in een 4-0 overwinning voor Osasuna. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 14e minuut dacht Osasuna op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Nekounam. Helaas voor Osasuna werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 55e minuut was het Osasuna dat via J. Nekounam dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Lolo dacht na 80 minuten te scoren voor Osasuna, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 88e minuut scoorde Osasuna via Soriano, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Osasuna - Espanyol
4
0
LIVE Osasuna - Espanyol 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Osasuna - Espanyol teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Osasuna Doelpunt J. Nekounam met assist van Calleja Osasuna
14' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor Javi Chica Espanyol
38' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor Calleja Osasuna
46' Wissel Espanyol Wissel Javi López voor David García Espanyol
46' Wissel Espanyol Wissel J. Dátolo voor José Callejón Espanyol
53' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor A. Duscher Espanyol
55' Penalty Osasuna Penalty J. Nekounam Osasuna
62' Wissel Espanyol Wissel Álvaro voor A. Duscher Espanyol
74' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor Javi López Espanyol
74' Wissel Osasuna Wissel Soriano voor W. Pandiani Osasuna
80' Doelpunt Osasuna Doelpunt Lolo met assist van Soriano Osasuna
80' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor Camuñas Osasuna
84' Wissel Osasuna Wissel D. Lekic voor Calleja Osasuna
88' Doelpunt Osasuna Doelpunt Soriano met assist van M. Shojaei Osasuna
89' Wissel Osasuna Wissel K. Vadócz voor M. Shojaei Osasuna
Video hoogtepunten en samenvatting Osasuna - Espanyol
Opstellingen Osasuna - Espanyol

Voorbeschouwing Osasuna - Espanyol

Osasuna en Espanyol treffen elkaar in de 24e speelronde van de Primera División van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Osasuna en Espanyol in de Primera División vond plaats op 26 september 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Espanyol. Op basis van de afgelopen 11 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Osasuna als Espanyol wisten 5 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.