Nabeschouwing Real Zaragoza - Athletic Club (1-0) || Primera División 2007/2008

Zondag 3 februari 2008 - 17:00 uur

In de Primera División 2007/2008 neemt Real Zaragoza het zondag 3 februari 2008 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Athletic Club.

Via de Real Zaragoza - Athletic Club live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Zaragoza - Athletic Club (1-0)

Het Primera División duel tussen Real Zaragoza en Athletic Club is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Real Zaragoza. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 28e minuut dacht Real Zaragoza op voorsprong te komen via een doelpunt van Ricardo Oliveira. Helaas voor Real Zaragoza werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 94e minuut kreeg Aitor Ocio van Athletic Club voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Athletic Club de resterende minuten met een man minder moest volbrengen.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Real Zaragoza - Athletic Club
1
0
LIVE Real Zaragoza - Athletic Club 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Zaragoza - Athletic Club teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor F. Amorebieta Athletic Club
23' Gele kaart Real Zaragoza Gele kaart voor C. Diogo Real Zaragoza
25' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor Aduriz Athletic Club
28' Doelpunt Real Zaragoza Doelpunt Ricardo Oliveira Real Zaragoza
35' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor Koikili Athletic Club
46' Wissel Athletic Club Wissel Llorente voor Aduriz Athletic Club
52' Gele kaart Real Zaragoza Gele kaart voor Sergio García Real Zaragoza
59' Wissel Real Zaragoza Wissel Alberto Zapater voor A. Celades Real Zaragoza
59' Wissel Athletic Club Wissel A. Ramos voor Joseba Garmendia Athletic Club
69' Wissel Athletic Club Wissel Susaeta voor Muñoz Athletic Club
70' Wissel Real Zaragoza Wissel Óscar González voor Gabi Real Zaragoza
80' Wissel Real Zaragoza Wissel Paredes voor Ricardo Oliveira Real Zaragoza
88' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor Susaeta Athletic Club
93' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor Aitor Ocio Athletic Club
94' Tweede gele kaart Athletic Club Tweede gele kaart voor Aitor Ocio Athletic Club
Video hoogtepunten en samenvatting Real Zaragoza - Athletic Club
Opstellingen Real Zaragoza - Athletic Club

Voorbeschouwing Real Zaragoza - Athletic Club

Real Zaragoza en Athletic Club treffen elkaar in de 22e speelronde van de Primera División van het seizoen 2007/2008.

De vorige ontmoeting tussen Real Zaragoza en Athletic Club in de Primera División vond plaats op 15 september 2007 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide ploegen is Real Zaragoza favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Athletic Club slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.