Nabeschouwing Recreativo Huelva - Athletic Club (1-1) || Primera División 2007/2008

Zondag 30 maart 2008 - 17:00 uur

In de Primera División 2007/2008 neemt Recreativo Huelva het zondag 30 maart 2008 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Athletic Club.

Via de Recreativo Huelva - Athletic Club live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Recreativo Huelva - Athletic Club (1-1)

De Primera División 2007/2008 wedstrijd tussen Recreativo Huelva en Athletic Club geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 14e minuut dacht Recreativo Huelva op voorsprong te komen via een doelpunt van F. Amorebieta. Helaas voor Recreativo Huelva werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 82e minuut was het Athletic Club dat via Aduriz dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 93e minuut kreeg Iago Bouzón van Recreativo Huelva voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Recreativo Huelva de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Recreativo Huelva - Athletic Club
1
1
LIVE Recreativo Huelva - Athletic Club 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Recreativo Huelva - Athletic Club teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Eigen doelpunt Recreativo Huelva Eigen doelpunt F. Amorebieta Recreativo Huelva
24' Gele kaart Recreativo Huelva Gele kaart voor Beto Recreativo Huelva
24' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor Del Horno Athletic Club
44' Gele kaart Recreativo Huelva Gele kaart voor Iago Bouzón Recreativo Huelva
45' Gele kaart Recreativo Huelva Gele kaart voor F. Sinama Pongolle Recreativo Huelva
45' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor Ustaritz Athletic Club
46' Wissel Recreativo Huelva Wissel J. Zahinos voor Beto Recreativo Huelva
46' Wissel Athletic Club Wissel Aduriz voor Joseba Etxeberria Athletic Club
52' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor F. Amorebieta Athletic Club
55' Wissel Athletic Club Wissel Joseba Garmendia voor Orbaiz Athletic Club
69' Wissel Athletic Club Wissel Muñoz voor Francisco Yeste Athletic Club
75' Wissel Recreativo Huelva Wissel Javi Guerrero voor M. Rubén Recreativo Huelva
76' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor Joseba Garmendia Athletic Club
81' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor Susaeta Athletic Club
82' Doelpunt Athletic Club Doelpunt Aduriz Athletic Club
83' Wissel Recreativo Huelva Wissel E. Martin voor Silvestre Varela Recreativo Huelva
93' Tweede gele kaart Recreativo Huelva Tweede gele kaart voor Iago Bouzón Recreativo Huelva
Video hoogtepunten en samenvatting Recreativo Huelva - Athletic Club
Opstellingen Recreativo Huelva - Athletic Club

Voorbeschouwing Recreativo Huelva - Athletic Club

Recreativo Huelva en Athletic Club treffen elkaar in de 30e speelronde van de Primera División van het seizoen 2007/2008.

De vorige ontmoeting tussen Recreativo Huelva en Athletic Club in de Primera División vond plaats op 4 november 2007 en dat duel eindigde in een overwinning voor Athletic Club. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Athletic Club favoriet. 2 keer wist de ploeg van Recreativo Huelva te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Recreativo Huelva. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.