Nabeschouwing Sporting Gijón - Málaga (1-2) || Primera División 2010/2011

Zondag 2 januari 2011 - 18:00 uur

In de Primera División 2010/2011 neemt Sporting Gijón het zondag 2 januari 2011 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Málaga.

Via de Sporting Gijón - Málaga live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting Gijón - Málaga (1-2)

Het Primera División duel tussen Sporting Gijón en Málaga is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Málaga. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 42e minuut dacht Sporting Gijón op voorsprong te komen via een doelpunt van Diego Castro. Helaas voor Sporting Gijón werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 45e minuut was het Málaga dat via Weligton dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Apoño dacht na 59 minuten te scoren voor Málaga, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Sporting Gijón - Málaga
1
2
LIVE Sporting Gijón - Málaga 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting Gijón - Málaga teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Gele kaart Málaga Gele kaart voor K. Stadsgaard Málaga
40' Gele kaart Málaga Gele kaart voor P. Mtiliga Málaga
41' Gele kaart Málaga Gele kaart voor Eliseu Málaga
42' Penalty Sporting Gijón Penalty Diego Castro Sporting Gijón
45' Doelpunt Málaga Doelpunt Weligton met assist van Duda Málaga
49' Gele kaart Sporting Gijón Gele kaart voor S. Eguren Sporting Gijón
59' Penalty Málaga Penalty Apoño Eliseu Málaga
59' Gele kaart Sporting Gijón Gele kaart voor Pichu Cuéllar Sporting Gijón
60' Wissel Sporting Gijón Wissel M. Bilic voor Carmelo Sporting Gijón
63' Wissel Sporting Gijón Wissel Nacho Novo voor S. Eguren Sporting Gijón
68' Gele kaart Sporting Gijón Gele kaart voor Botía Sporting Gijón
70' Wissel Málaga Wissel Portillo voor Q. Owusu-Abeyie Málaga
77' Wissel Málaga Wissel N. Baha voor S. Rondón Málaga
85' Gele kaart Sporting Gijón Gele kaart voor De las Cuevas Sporting Gijón
88' Wissel Málaga Wissel Fernando voor Eliseu Málaga
90' Gele kaart Sporting Gijón Gele kaart voor M. Bilic Sporting Gijón
Video hoogtepunten en samenvatting Sporting Gijón - Málaga
Opstellingen Sporting Gijón - Málaga

Voorbeschouwing Sporting Gijón - Málaga

Sporting Gijón en Málaga treffen elkaar in de 17e speelronde van de Primera División van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Sporting Gijón en Málaga in de Primera División vond plaats op 1 mei 2010 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 4 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Sporting Gijón als Málaga wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.