Nabeschouwing Torpedo Moskva - Krylya Sovetov (0-2) || Russische Premier League 2022/2023

Zondag 6 november 2022 - 14:30 uur

In de Russische Premier League 2022/2023 neemt Torpedo Moskva het zondag 6 november 2022 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Krylya Sovetov. De wedstrijd wordt gespeeld in Futbol'naya Akademiya Spartak im. F. Cherenkova in Moskva.

Via de Torpedo Moskva - Krylya Sovetov live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Torpedo Moskva - Krylya Sovetov (0-2)

Het Russische Premier League duel tussen Torpedo Moskva en Krylya Sovetov is onder leiding van scheidsrechter Aleksey Amelin geëindigd in een 0-2 overwinning voor Krylya Sovetov. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 34e minuut door Fernando Costanza, waarmee Krylya Sovetov met 0-1 de leiding nam. Krylya Sovetov vergrootte in de 47e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Pinyaev op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Krylya Sovetov.

LIVE Torpedo Moskva - Krylya Sovetov 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Torpedo Moskva - Krylya Sovetov teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Gele kaart Torpedo Moskva Gele kaart voor D. Karaev Torpedo Moskva
27' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor M. Glushenkov Krylya Sovetov
34' Doelpunt Krylya Sovetov Doelpunt Fernando Costanza met assist van S. Pinyaev Krylya Sovetov 0-1
41' Gele kaart Torpedo Moskva Gele kaart voor I. Savic Torpedo Moskva
46' Wissel Torpedo Moskva Wissel I. Enin voor I. Savic Torpedo Moskva
46' Wissel Torpedo Moskva Wissel A. Ryazantsev voor M. Koszta Torpedo Moskva
46' Wissel Krylya Sovetov Wissel A. Rahmanovic voor M. Glushenkov Krylya Sovetov
47' Doelpunt Krylya Sovetov Doelpunt S. Pinyaev met assist van R. Ezhov Krylya Sovetov 0-2
66' Wissel Torpedo Moskva Wissel M. Caimacov voor M. Curic Torpedo Moskva
66' Wissel Krylya Sovetov Wissel D. Yakuba voor V. Shitov Krylya Sovetov
66' Wissel Krylya Sovetov Wissel A. Cirkovic voor S. Pinyaev Krylya Sovetov
75' Wissel Torpedo Moskva Wissel M. Turishchev voor D. Karaev Torpedo Moskva
75' Wissel Torpedo Moskva Wissel A. Samsonov voor R. Netfullin Torpedo Moskva
82' Wissel Krylya Sovetov Wissel S. Babkin voor M. Vityugov Krylya Sovetov
86' Wissel Krylya Sovetov Wissel A. Sokolov voor R. Ezhov Krylya Sovetov
Video hoogtepunten en samenvatting Torpedo Moskva - Krylya Sovetov
Opstellingen Torpedo Moskva - Krylya Sovetov
De opstellingen van Torpedo Moskva en Krylya Sovetov zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Torpedo Moskva gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Krylya Sovetov zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 3-4-2-1
Coach Andrey Talalaev
Coach Igor Osinkin
Voorbeschouwing Torpedo Moskva - Krylya Sovetov

Torpedo Moskva en Krylya Sovetov treffen elkaar in de 16e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Aleksey Amelin en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Torpedo Moskva en Krylya Sovetov in de Russische Premier League vond plaats op 31 juli 2022 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Winst Torpedo Moskva 0
Winst Krylya Sovetov 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Torpedo Moskva op een 16e positie staat, terwijl we Krylya Sovetov terugvinden op de 11e plaats.