Nabeschouwing Akhmat Grozny - Rostov (1-2) || Russische Premier League 2022/2023

Zaterdag 29 oktober 2022 - 15:30 uur



In de Russische Premier League 2022/2023 neemt Akhmat Grozny het zaterdag 29 oktober 2022 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Rostov. De wedstrijd wordt gespeeld in Akhmat Arena in Groznyi.

Via de Akhmat Grozny - Rostov live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Akhmat Grozny - Rostov (1-2)

Het Russische Premier League duel tussen Akhmat Grozny en Rostov is onder leiding van scheidsrechter Vladislav Bezborodov geëindigd in een 1-2 overwinning voor Rostov. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door M. Konate, waarmee Akhmat Grozny met 1-0 de leiding nam. Rostov kwam in de 74e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van N. Komlichenko, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 86e minuut zette A. Silyanov zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Rostov de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Vladislav Bezborodov, waardoor Rostov dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Akhmat Grozny - Rostov
Goals
1
2
Balbezit
44%
56%
Gele kaarten
3
2
Schoten totaal
16
14
Schoten op doel
3
3
Passes
378
475
Overtredingen
12
12
Buitenspel
2
0
Corners
6
2
LIVE Akhmat Grozny - Rostov 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Akhmat Grozny - Rostov teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
14' Doelpunt Akhmat Grozny Doelpunt M. Konate met assist van I. Oleynikov Akhmat Grozny 1-0
36' Gele kaart Rostov Gele kaart voor A. Mironov Rostov
46' Wissel Rostov Wissel K. Shchetinin voor A. Mironov Rostov
64' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor A. Shvets Akhmat Grozny
71' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor B. Berisha Akhmat Grozny
74' Doelpunt Rostov Doelpunt N. Komlichenko Rostov 1-1
75' Wissel Akhmat Grozny Wissel H. Agalarov voor M. Konate Akhmat Grozny
75' Wissel Akhmat Grozny Wissel A. Troshechkin voor L. Sadulaev Akhmat Grozny
82' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor H. Agalarov Akhmat Grozny
83' Wissel Rostov Wissel S. Melnikov voor R. Tugarev Rostov
86' Doelpunt Rostov Doelpunt A. Silyanov met assist van M. Osipenko Rostov 1-2
87' Wissel Akhmat Grozny Wissel E. Kharin voor A. Timofeev Akhmat Grozny
87' Wissel Rostov Wissel E. Golenkov voor D. Poloz Rostov
88' Wissel Akhmat Grozny Wissel V. Iljin voor I. Oleynikov Akhmat Grozny
90' Gele kaart Rostov Gele kaart voor N. Komlichenko Rostov
95' Wissel Rostov Wissel A. Langovich voor N. Komlichenko Rostov
Video hoogtepunten en samenvatting Akhmat Grozny - Rostov
Opstellingen Akhmat Grozny - Rostov
De opstellingen van Akhmat Grozny en Rostov zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Akhmat Grozny gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Rostov zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Andrey Talalaev
Formatie 4-1-4-1
Coach Valeriy Karpin
Wissels Rostov
# Speler Pos.
78 Mikhail Tsulaia K
29 Aleksandr Mukhin V
5 Denis Terentyev V
71 Nikolay Poyarkov V
87 Andrey Langovich V
18 Danila Prokhin V
94 M
77 Stepan Melnikov M
58 M
88 Kirill Shchetinin M
69 Egor Golenkov A
Voorbeschouwing Akhmat Grozny - Rostov

Akhmat Grozny en Rostov treffen elkaar in de 15e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vladislav Bezborodov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Akhmat Grozny en Rostov in de Russische Premier League vond plaats op 27 november 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Akhmat Grozny. Op basis van de afgelopen 24 duels tussen beide ploegen is Akhmat Grozny favoriet. De thuisploeg wist 12 keer te winnen, terwijl Rostov slechts 7 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Akhmat Grozny 12
Winst Rostov 7
Gelijkspel 5
Totaal 24

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Akhmat Grozny op een 7e positie staat, terwijl we Rostov terugvinden op de 5e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Akhmat Grozny - Rostov Opstelling Akhmat Grozny Opstelling Rostov Live Akhmat Grozny - Rostov Live Akhmat Grozny - Rostov kijken Akhmat Grozny - Rostov kijken Live Akhmat Grozny - Rostov stream Akhmat Grozny - Rostov Fox Sports Nabeschouwing Akhmat Grozny - Rostov Uitslag Akhmat Grozny - Rostov Statistieken Akhmat Grozny - Rostov Russische Premier League 2022/2023 Akhmat Grozny - Rostov wedden Akhmat Grozny - Rostov gokken Akhmat Grozny - Rostov Unibet