Nabeschouwing Baltika - Dinamo Moskva (2-3) || Russische Premier League 2023/2024

Zaterdag 11 mei 2024 - 20:30 uur

In de Russische Premier League 2023/2024 neemt Baltika het zaterdag 11 mei 2024 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Dinamo Moskva. De wedstrijd wordt gespeeld in Baltika Stadium in Kaliningrad.

Via de Baltika - Dinamo Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Baltika - Dinamo Moskva (2-3)

Het Russische Premier League duel tussen Baltika en Dinamo Moskva is onder leiding van scheidsrechter Evgeni Bulanov geëindigd in een 2-3 overwinning voor Dinamo Moskva. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Dinamo Moskva kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van K. Tyukavin. Baltika kwam in de 32e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Á. Henríquez, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 68e minuut zette Kirill Kaplenko zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Baltika de leiding in de wedstrijd nam.

In de slotfase van de wedstrijd werd de stand toch weer gelijkgetrokken, toen Roberto Fernández in de 93e minuut de 2-2 maakte namens Dinamo Moskva. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Dinamo Moskva dat in de 99e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat M. Ngamaleu de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Evgeni Bulanov bij een 2-3 eindstand in het voordeel van Dinamo Moskva.

LIVE Baltika - Dinamo Moskva 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Baltika - Dinamo Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Dinamo Moskva Doelpunt K. Tyukavin met assist van M. Ngamaleu Dinamo Moskva 0-1
32' Doelpunt Baltika Doelpunt Á. Henríquez met assist van D. Rybchinskiy Baltika 1-1
57' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor Dmitriy Skopintsev Dinamo Moskva
66' Wissel Dinamo Moskva Wissel Bitello voor Luis Chávez Dinamo Moskva
68' Doelpunt Baltika Doelpunt Kirill Kaplenko met assist van V. Lisakovich Baltika 2-1
71' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor M. Ngamaleu Dinamo Moskva
71' Kirill Kaplenko Baltika
74' Wissel Baltika Wissel R. Fernández voor D. Rybchinskiy Baltika
74' Wissel Baltika Wissel M. Kuzmin voor V. Lisakovich Baltika
78' Wissel Baltika Wissel Tigran Avanesyan voor Á. Henríquez Baltika
81' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor Diego Laxalt Dinamo Moskva
87' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor Daniil Fomin Dinamo Moskva
87' Wissel Baltika Wissel Vyacheslav Grulev voor Alex Baltika
87' Wissel Dinamo Moskva Wissel A. Osipov voor J. Carrascal Dinamo Moskva
88' Wissel Baltika Wissel S. Pryakhin voor Y. Kovalev Baltika
93' Doelpunt Dinamo Moskva Doelpunt Roberto Fernández met assist van Daniil Fomin Dinamo Moskva 2-2
99' Doelpunt Dinamo Moskva Doelpunt M. Ngamaleu met assist van K. Tyukavin Dinamo Moskva 2-3
Video hoogtepunten en samenvatting Baltika - Dinamo Moskva
Opstellingen Baltika - Dinamo Moskva
De opstellingen van Baltika en Dinamo Moskva zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Baltika gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Dinamo Moskva zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Baltika - Dinamo Moskva

Baltika en Dinamo Moskva treffen elkaar in de 28e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Evgeni Bulanov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Baltika en Dinamo Moskva in de Russische Premier League vond plaats op 13 augustus 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Dinamo Moskva. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Dinamo Moskva favoriet. 1 keer wist de ploeg van Baltika te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Baltika. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Baltika 0
Winst Dinamo Moskva 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Baltika op een 15e positie staat, terwijl we Dinamo Moskva terugvinden op de 3e plaats.