Nabeschouwing Baltika - Krylya Sovetov (2-1) || Russische Premier League 2023/2024

Zaterdag 20 april 2024 - 15:30 uur



In de Russische Premier League 2023/2024 neemt Baltika het zaterdag 20 april 2024 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Krylya Sovetov. De wedstrijd wordt gespeeld in Baltika Stadium in Kaliningrad.

Via de Baltika - Krylya Sovetov live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Baltika - Krylya Sovetov (2-1)

Het Russische Premier League duel tussen Baltika en Krylya Sovetov is onder leiding van scheidsrechter Sergey Cheban geëindigd in een 2-1 overwinning voor Baltika. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 84e minuut door Á. Henríquez, waarmee Baltika met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van Amar Rahmanovic in de 92e minuut zorgde er even later voor dat Krylya Sovetov weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 96e minuut zette D. Rybchinskiy zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Baltika de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Sergey Cheban, waardoor Baltika dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Baltika - Krylya Sovetov
Goals
2
1
Balbezit
61%
39%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
20
9
Schoten op doel
5
4
Aanvallen
98
91
Gevaarlijke aanvallen
67
52
Passes
408
440
Overtredingen
21
5
Buitenspel
1
2
Corners
4
3
Wissels
5
4
LIVE Baltika - Krylya Sovetov 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Baltika - Krylya Sovetov teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
34' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor Kirill Pechenin Krylya Sovetov
66' Gele kaart Baltika Gele kaart voor R. Fernández Baltika
72' Wissel Baltika Wissel M. Kuzmin voor Alex Baltika
72' Wissel Baltika Wissel D. Rybchinskiy voor R. Fernández Baltika
74' Wissel Krylya Sovetov Wissel Franco Orozco voor Vladimir Khubulov Krylya Sovetov
74' Wissel Krylya Sovetov Wissel Dmytro Ivanisenia voor Georgi Zotov Krylya Sovetov
76' Gele kaart Baltika Gele kaart voor A. Zhirov Baltika
81' Wissel Baltika Wissel A. Osipov voor D. Luna Baltika
83' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor Ivan Lomaev Krylya Sovetov
84' Doelpunt Baltika Doelpunt Á. Henríquez Baltika 1-0
87' Wissel Baltika Wissel Tigran Avanesyan voor V. Lisakovich Baltika
87' Wissel Baltika Wissel N. Radmanovac voor Y. Kovalev Baltika
91' Gele kaart Baltika Gele kaart voor N. Radmanovac Baltika
93' Wissel Krylya Sovetov Wissel Vladimir Pisarskiy voor Amar Rahmanovic Krylya Sovetov
94' Wissel Krylya Sovetov Wissel A. Sokolov voor N. Saltykov Krylya Sovetov
92' Penalty Krylya Sovetov Penalty Amar Rahmanovic Krylya Sovetov 1-1
96' Doelpunt Baltika Doelpunt D. Rybchinskiy met assist van D. Kozlov Baltika 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Baltika - Krylya Sovetov
Opstellingen Baltika - Krylya Sovetov
De opstellingen van Baltika en Krylya Sovetov zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Baltika gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Krylya Sovetov zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 4-4-2
Coach Igor Osinkin
Wissels Krylya Sovetov
# Speler Pos.
39 Evgeny Frolov K
65 Ilya Gribakin V
30 Artem Sokolov M
92 M
21 Dmitriy Ivanisenya M
77 Vladimir Sychevoy A
32 Franco Orozco A
Voorbeschouwing Baltika - Krylya Sovetov

Baltika en Krylya Sovetov treffen elkaar in de 25e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sergey Cheban en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Baltika en Krylya Sovetov in de Russische Premier League vond plaats op 27 augustus 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Krylya Sovetov. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Krylya Sovetov favoriet. 1 keer wist de ploeg van Baltika te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Baltika. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Baltika 0
Winst Krylya Sovetov 1
Gelijkspel 0
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Baltika op een 14e positie staat, terwijl we Krylya Sovetov terugvinden op de 6e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Baltika - Krylya Sovetov Opstelling Baltika Opstelling Krylya Sovetov Live Baltika - Krylya Sovetov Live Baltika - Krylya Sovetov kijken Baltika - Krylya Sovetov kijken Live Baltika - Krylya Sovetov stream Baltika - Krylya Sovetov Fox Sports Nabeschouwing Baltika - Krylya Sovetov Uitslag Baltika - Krylya Sovetov Statistieken Baltika - Krylya Sovetov Russische Premier League 2023/2024 Baltika - Krylya Sovetov wedden Baltika - Krylya Sovetov gokken Baltika - Krylya Sovetov Unibet