Nabeschouwing Khimki - Fakel (0-0) || Russische Premier League 2022/2023

Zaterdag 15 oktober 2022 - 13:00 uur

In de Russische Premier League 2022/2023 neemt Khimki het zaterdag 15 oktober 2022 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Fakel. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Rodina in Khimki.

Via de Khimki - Fakel live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Khimki - Fakel (0-0)

De Russische Premier League 2022/2023 wedstrijd tussen Khimki en Fakel geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Khimki dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. Fakel kreeg flink wat kansen om te scoren, maar ondanks diverse pogingen wilde de bal maar niet in het doel eindigen.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Kirill Levnikov niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Khimki - Fakel 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Khimki - Fakel teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart Khimki Gele kaart voor A. Guliev Khimki
51' Gele kaart Fakel Gele kaart voor I. Kalinin Fakel
52' Gele kaart Khimki Gele kaart voor Z. Volkov Khimki
55' Wissel Khimki Wissel A. Dolgov voor I. Sadygov Khimki
60' Gele kaart Fakel Gele kaart voor S. Bozhin Fakel
63' Wissel Fakel Wissel M. Maksimov voor G. Gongadze Fakel
71' Wissel Fakel Wissel O. Dmitriev voor I. Kvekveskiri Fakel
80' Gele kaart Khimki Gele kaart voor I. Chezhia Khimki
82' Wissel Khimki Wissel D. Kazantsev voor A. Guliev Khimki
82' Wissel Khimki Wissel N. Glavcic voor A. Zuev Khimki
84' Wissel Fakel Wissel I. Alshin voor K. Appaev Fakel
85' Wissel Khimki Wissel A. Nikitin voor D. Glushakov Khimki
91' Gele kaart Fakel Gele kaart voor K. Suslov Fakel
94' Gele kaart Fakel Gele kaart voor A. Mendel Fakel
95' Gele kaart Fakel Gele kaart voor M. Maksimov Fakel
Video hoogtepunten en samenvatting Khimki - Fakel
Opstellingen Khimki - Fakel
De opstellingen van Khimki en Fakel zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Khimki gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Fakel zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Formatie 3-4-1-2
Coach Oleg Vasilenko
Voorbeschouwing Khimki - Fakel

Khimki en Fakel treffen elkaar in de 13e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kirill Levnikov en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Khimki en Fakel elkaar treffen in de Russische Premier League.

Winst Khimki 0
Winst Fakel 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Khimki op een 15e positie staat, terwijl we Fakel terugvinden op de 13e plaats.