Nabeschouwing Olimpiyets - Spartak Moskva (1-2) || Russische Premier League 2022/2023

Zondag 2 oktober 2022 - 18:00 uur

In de Russische Premier League 2022/2023 neemt Olimpiyets het zondag 2 oktober 2022 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Spartak Moskva. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Municipal 1 in Nizhniy Novgorod.

Via de Olimpiyets - Spartak Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Olimpiyets - Spartak Moskva (1-2)

Het Russische Premier League duel tussen Olimpiyets en Spartak Moskva is onder leiding van scheidsrechter Evgeny Kukulyak geëindigd in een 1-2 overwinning voor Spartak Moskva. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 37e minuut door M. Maiga, waarmee FK Nizjni Novgorod met 1-0 de leiding nam. Spartak Moskva kwam in de 66e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Nicholson, die daarmee de stand op 1-1 zette. Door een benutte penalty kwam Spartak Moskva vervolgens op 1-2. Het was Q. Promes die vanaf 11 meter wist te scoren in de 75e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Evgeny Kukulyak, waardoor Spartak Moskva dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Olimpiyets - Spartak Moskva 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Olimpiyets - Spartak Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Gele kaart FK Nizjni Novgorod Gele kaart voor L. Masoero FK Nizjni Novgorod
34' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor D. Denisov Spartak Moskva
37' Doelpunt FK Nizjni Novgorod Doelpunt M. Maiga FK Nizjni Novgorod 1-0
46' Wissel Spartak Moskva Wissel R. Litvinov voor N. Umyarov Spartak Moskva
61' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel I. Yuldoshev voor D. Rybchinskiy FK Nizjni Novgorod
66' Doelpunt Spartak Moskva Doelpunt S. Nicholson met assist van Q. Promes Spartak Moskva 1-1
67' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel M. Yansane voor T. Suleymanov FK Nizjni Novgorod
67' Wissel Spartak Moskva Wissel L. Klassen voor D. Denisov Spartak Moskva
75' Penalty Spartak Moskva Penalty Q. Promes Spartak Moskva 1-2
78' Gele kaart FK Nizjni Novgorod Gele kaart voor I. Yuldoshev FK Nizjni Novgorod
80' Wissel Spartak Moskva Wissel P. Maslov voor A. Zinkovskiy Spartak Moskva
87' Gele kaart FK Nizjni Novgorod Gele kaart voor M. Yansane FK Nizjni Novgorod
90' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel V. Krotov voor E. Nabiullin FK Nizjni Novgorod
91' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor G. Dzhikiya Spartak Moskva
92' Wissel Spartak Moskva Wissel P. A. Meleshin voor S. Nicholson Spartak Moskva
95' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor P. A. Meleshin Spartak Moskva
Video hoogtepunten en samenvatting Olimpiyets - Spartak Moskva
Opstellingen Olimpiyets - Spartak Moskva
De opstellingen van Olimpiyets en Spartak Moskva zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Olimpiyets gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Spartak Moskva zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.