Nabeschouwing Sochi - Akhmat Grozny (2-1) || Russische Premier League 2022/2023

Zaterdag 30 juli 2022 - 19:00 uur

In de Russische Premier League 2022/2023 neemt Sochi het zaterdag 30 juli 2022 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Akhmat Grozny. De wedstrijd wordt gespeeld in Olimpiyskiy Stadion Fisht in Sochi.

Via de Sochi - Akhmat Grozny live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sochi - Akhmat Grozny (2-1)

Het Russische Premier League duel tussen Sochi en Akhmat Grozny is onder leiding van scheidsrechter Artem Lyubimov geëindigd in een 2-1 overwinning voor Sochi. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 20 minuten. C. Noboa maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Sochi vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Sochi vergrootte in de 49e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Noboa op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 60e minuut wist Akhmat Grozny de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via A. Troshechkin. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Akhmat Grozny kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Artem Lyubimov, waardoor Sochi dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Sochi - Akhmat Grozny 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sochi - Akhmat Grozny teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart Sochi Gele kaart voor I. Tsallagov Sochi
5' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor D. Todorovic Akhmat Grozny
7' Gele kaart Sochi Gele kaart voor A. Meshchaninov Sochi
12' Gele kaart Sochi Gele kaart voor S. Terekhov Sochi
20' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor A. Talalaev Akhmat Grozny
20' Penalty Sochi Penalty C. Noboa Sochi 1-0
21' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor B. Berisha Akhmat Grozny
41' VAR: Afgekeurd doelpunt G. Melkadze Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel G. Melkadze Sochi
50' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor A. Talalaev Akhmat Grozny
50' Gele kaart Sochi Gele kaart voor V. Angban Sochi
46' Wissel Akhmat Grozny Wissel L. Sadulaev voor I. Oleynikov Akhmat Grozny
46' Wissel Akhmat Grozny Wissel H. Agalarov voor V. Iljin Akhmat Grozny
49' Doelpunt Sochi Doelpunt C. Noboa met assist van A. Makarchuk Sochi 2-0
59' Gele kaart Sochi Gele kaart voor C. Noboa Sochi
59' Wissel Akhmat Grozny Wissel M. Konate voor B. Berisha Akhmat Grozny
59' Wissel Akhmat Grozny Wissel A. Shvets voor A. Timofeev Akhmat Grozny
60' Doelpunt Akhmat Grozny Doelpunt A. Troshechkin met assist van L. Sadulaev Akhmat Grozny 2-1
61' Gele kaart Sochi Gele kaart voor A. Makarchuk Sochi
73' Gele kaart Sochi Gele kaart voor A. Tochilin Sochi
75' Wissel Sochi Wissel A. Yusupov voor G. Melkadze Sochi
78' Wissel Akhmat Grozny Wissel M. Bystrov voor A. Semenov Akhmat Grozny
Video hoogtepunten en samenvatting Sochi - Akhmat Grozny
Opstellingen Sochi - Akhmat Grozny
De opstellingen van Sochi en Akhmat Grozny zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sochi gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en Akhmat Grozny zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.