Nabeschouwing Sochi - Lokomotiv Moskou (4-0) || Russische Premier League 2022/2023

Zaterdag 8 oktober 2022 - 18:00 uur

In de Russische Premier League 2022/2023 neemt Sochi het zaterdag 8 oktober 2022 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Lokomotiv Moskou. De wedstrijd wordt gespeeld in Olimpiyskiy Stadion Fisht in Sochi.

Via de Sochi - Lokomotiv Moskou live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sochi - Lokomotiv Moskou (4-0)

Het Russische Premier League duel tussen Sochi en Lokomotiv Moskou is onder leiding van scheidsrechter Evgeni Turbin geëindigd in een 4-0 overwinning voor Sochi. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 33e minuut door C. Noboa, waarmee Sochi met 1-0 de leiding nam. Sochi vergrootte in de 67e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Joaozinho op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 82e minuut volgde een derde treffer van Sochi, waarmee Joaozinho zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Sochi in de 92e minuut, nadat V. Sarveli de 4-0 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Sochi.

LIVE Sochi - Lokomotiv Moskou 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sochi - Lokomotiv Moskou teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart Sochi Gele kaart voor I. Yurganov Sochi
20' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor K. Maradishvili Lokomotiv Moskva
27' Gele kaart Sochi Gele kaart voor A. Batyrev Sochi
33' Doelpunt Sochi Doelpunt C. Noboa met assist van S. Terekhov Sochi 1-0
46' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel G. Kerk voor F. Kamano Lokomotiv Moskva
46' Wissel Sochi Wissel Joaozinho voor T. Shipunov Sochi
46' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel W. Isidor voor K. Maradishvili Lokomotiv Moskva
46' Wissel Sochi Wissel K. Ushatov voor A. Batyrev Sochi
58' Wissel Sochi Wissel V. Sarveli voor L. Djordjevic Sochi
67' Doelpunt Sochi Doelpunt Joaozinho met assist van K. Ushatov Sochi 2-0
69' Gele kaart Sochi Gele kaart voor V. Drkusic Sochi
75' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel M. Rakonjac voor I. Ignatjev Lokomotiv Moskva
78' Gele kaart Sochi Gele kaart voor S. Terekhov Sochi
79' Gele kaart Sochi Gele kaart voor I. Tsallagov Sochi
82' Doelpunt Sochi Doelpunt Joaozinho met assist van K. Kravtsov Sochi 3-0
86' Wissel Sochi Wissel K. Kravtsov voor I. Tsallagov Sochi
87' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel M. Mampasi voor A. Karpukas Lokomotiv Moskva
87' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel D. Kulikov voor I. Kuzmichev Lokomotiv Moskva
92' Doelpunt Sochi Doelpunt V. Sarveli Sochi 4-0
Video hoogtepunten en samenvatting Sochi - Lokomotiv Moskou
Opstellingen Sochi - Lokomotiv Moskou
De opstellingen van Sochi en Lokomotiv Moskou zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sochi gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Lokomotiv Moskou zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.