Nabeschouwing Hearts - Rangers (0-2) || Schotse Premiership 2021/2022

Zondag 12 december 2021 - 13:00 uur

In de Schotse Premiership 2021/2022 neemt Hearts het zondag 12 december 2021 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Rangers. De wedstrijd wordt gespeeld in Tynecastle Park in Edinburgh.

Via de Hearts - Rangers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hearts - Rangers (0-2)

Het Schotse Premiership duel tussen Hearts en Rangers is onder leiding van scheidsrechter Nick Walsh geëindigd in een 0-2 overwinning voor Rangers. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door A. Morelos, waarmee Rangers met 0-1 de leiding nam. Rangers vergrootte in de 13e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Aribo op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 80e minuut kreeg J. Ginnelly van Hearts voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Hearts de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 0-2 stand in het voordeel van Rangers.

LIVE Hearts - Rangers 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hearts - Rangers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Rangers Doelpunt A. Morelos met assist van F. Sakala Rangers 0-1
13' Doelpunt Rangers Doelpunt J. Aribo met assist van C. Goldson Rangers 0-2
35' Gele kaart Hearts Gele kaart voor J. Ginnelly Hearts
37' Gele kaart Hearts Gele kaart voor C. Halkett Hearts
54' Gele kaart Hearts Gele kaart voor C. Gordon Hearts
69' Gele kaart Rangers Gele kaart voor J. Tavernier Rangers
70' Gele kaart Rangers Gele kaart voor J. Aribo Rangers
72' Wissel Rangers Wissel S. Wright voor A. Morelos Rangers
74' Wissel Hearts Wissel B. Woodburn voor G. Mackay-Steven Hearts
76' Gele kaart Rangers Gele kaart voor A. McGregor Rangers
80' Tweede gele kaart Hearts Tweede gele kaart voor J. Ginnelly Hearts
81' Gele kaart Rangers Gele kaart voor B. Barisic Rangers
83' Wissel Rangers Wissel J. Lundstram voor F. Sakala Rangers
84' Gele kaart Hearts Gele kaart voor C. Devlin Hearts
85' Gele kaart Hearts Gele kaart voor P. Haring Hearts
86' Gele kaart Rangers Gele kaart voor R. Kent Rangers
86' Wissel Hearts Wissel A. Gnanduillet voor C. Devlin Hearts
Video hoogtepunten en samenvatting Hearts - Rangers
Opstellingen Hearts - Rangers
De opstellingen van Hearts en Rangers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hearts gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Rangers zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.