Nabeschouwing Livingston - Dundee United (1-1) || Schotse Premiership 2021/2022

Woensdag 27 oktober 2021 - 20:45 uur

In de Schotse Premiership 2021/2022 neemt Livingston het woensdag 27 oktober 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Dundee United. De wedstrijd wordt gespeeld in Tony Macaroni Arena in Livingston.

Via de Livingston - Dundee United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Livingston - Dundee United (1-1)

De Schotse Premiership 2021/2022 wedstrijd tussen Livingston en Dundee United geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van N. Clark zette Livingston op een 1-0 voorsprong in de 37e minuut van de wedstrijd. Dundee United kwam na 43 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van P. Pawlett, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. In de 46e minuut moest Livingston verder met een man minder nadat B. Williamson een rode kaart had gekregen. Het lukte Dundee United in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Livingston - Dundee United 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Livingston - Dundee United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Gele kaart Dundee United Gele kaart voor I. Niskanen Dundee United
37' Eigen doelpunt Livingston Eigen doelpunt N. Clark Livingston 1-0
43' Doelpunt Dundee United Doelpunt P. Pawlett met assist van I. Niskanen Dundee United 1-1
46' Rode kaart Livingston Rode kaart voor B. Williamson Livingston
46' Wissel Livingston Wissel C. Montano voor B. Anderson Livingston
52' Gele kaart Dundee United Gele kaart voor I. Harkes Dundee United
60' Wissel Dundee United Wissel J. Fuchs voor D. Glass Dundee United
60' Wissel Dundee United Wissel L. Chalmers voor I. Niskanen Dundee United
72' Wissel Livingston Wissel T. Parkes voor A. Forrest Livingston
72' Wissel Dundee United Wissel M. Biamou voor N. Clark Dundee United
73' Gele kaart Livingston Gele kaart voor J. Fitzwater Livingston
76' Wissel Livingston Wissel J. Hamilton voor O. Bailey Livingston
92' Gele kaart Dundee United Gele kaart voor C. Mulgrew Dundee United
93' Gele kaart Dundee United Gele kaart voor S. McMann Dundee United
Video hoogtepunten en samenvatting Livingston - Dundee United
Opstellingen Livingston - Dundee United
De opstellingen van Livingston en Dundee United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Livingston gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Dundee United zal beginnen in een 4-5-1 opstelling.