Voorbeschouwing Livingston - Hibernian (0-0) || Schotse Premiership

Woensdag 8 december 2021 - 20:45 uur

In de Schotse Premiership neemt Livingston het woensdag 8 december 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Hibernian. De wedstrijd wordt gespeeld in Tony Macaroni Arena in Livingston.

Via de Livingston - Hibernian live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst Livingston Gelijk Winst Hibernian
3.05x inzet 3.05x inzet 2.45x inzet
LIVE Livingston - Hibernian 0-0

Vanaf woensdag 8 december 2021 om 20:45 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Livingston - Hibernian volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 2 dagen, 19 uur, 31 minuten en 39 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Livingston - Hibernian
Opstellingen Livingston - Hibernian

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Livingston - Hibernian

Livingston en Hibernian treffen elkaar in de 13e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Don Robertson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Livingston en Hibernian in de Schotse Premiership vond plaats op 28 augustus 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Hibernian. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide teams is Hibernian favoriet. 7 keer wist de ploeg van Livingston te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Livingston. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Livingston 3
Winst Hibernian 7
Gelijkspel 4
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Livingston op een 11e positie staat, terwijl we Hibernian terugvinden op de 7e plaats.

Tags
Livingston - Hibernian Opstelling Livingston Opstelling Hibernian Live Livingston - Hibernian Live Livingston - Hibernian kijken Livingston - Hibernian kijken Live Livingston - Hibernian stream Livingston - Hibernian Fox Sports Nabeschouwing Livingston - Hibernian Uitslag Livingston - Hibernian Statistieken Livingston - Hibernian Schotse Premiership 2021/2022 Livingston - Hibernian wedden Livingston - Hibernian gokken Livingston - Hibernian Unibet