Nabeschouwing Rangers - St. Mirren (2-0) || Schotse Premiership 2021/2022

Zondag 26 december 2021 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership 2021/2022 neemt Rangers het zondag 26 december 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen St. Mirren. De wedstrijd wordt gespeeld in Ibrox Stadium in Glasgow.

Via de Rangers - St. Mirren live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rangers - St. Mirren (2-0)

Het Schotse Premiership duel tussen Rangers en St. Mirren is onder leiding van scheidsrechter Steven McLean geëindigd in een 2-0 overwinning voor Rangers. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door S. Wright, waarmee Rangers met 1-0 de leiding nam. Rangers vergrootte in de 26e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Morelos op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Rangers.

LIVE Rangers - St. Mirren 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rangers - St. Mirren teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Rangers Doelpunt S. Wright met assist van J. Aribo Rangers 1-0
23' Gele kaart Rangers Gele kaart voor C. Goldson Rangers
26' Doelpunt Rangers Doelpunt A. Morelos Rangers 2-0
52' Gele kaart St. Mirren Gele kaart voor J. Shaughnessy St. Mirren
56' Wissel St. Mirren Wissel K. Dennis voor C. Main St. Mirren
68' Wissel Rangers Wissel S. Arfield voor I. Hagi Rangers
68' Wissel Rangers Wissel F. Sakala voor R. Kent Rangers
69' Gele kaart St. Mirren Gele kaart voor E. Erhahon St. Mirren
74' Wissel St. Mirren Wissel G. Kiltie voor J. McGrath St. Mirren
81' Wissel St. Mirren Wissel K. Offord voor R. Flynn St. Mirren
Video hoogtepunten en samenvatting Rangers - St. Mirren
Opstellingen Rangers - St. Mirren
De opstellingen van Rangers en St. Mirren zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rangers gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en St. Mirren zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Rangers - St. Mirren

Rangers en St. Mirren treffen elkaar in de 20e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Steven McLean en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rangers en St. Mirren in de Schotse Premiership vond plaats op 24 oktober 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rangers. Op basis van de afgelopen 24 duels tussen beide ploegen is Rangers favoriet. De thuisploeg wist 19 keer te winnen, terwijl St. Mirren slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Rangers 19
Winst St. Mirren 2
Totaal 24

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rangers op een 1e positie staat, terwijl we St. Mirren terugvinden op de 9e plaats.