Nabeschouwing St. Mirren - Motherwell (0-1) || Schotse Premiership 2022/2023

Zondag 31 juli 2022 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership 2022/2023 neemt St. Mirren het zondag 31 juli 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Motherwell. De wedstrijd wordt gespeeld in The Smisa Stadium in Greenhill Road.

Via de St. Mirren - Motherwell live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing St. Mirren - Motherwell (0-1)

Het Schotse Premiership duel tussen St. Mirren en Motherwell is onder leiding van scheidsrechter John Beaton geëindigd in een 0-1 overwinning voor Motherwell. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 42 minuten. K. van Veen maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Motherwell vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. In de 82e minuut moest R. Lamie van het veld vertrekken nadat scheidsrechter John Beaton een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Motherwell verder met een speler minder.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Motherwell.

LIVE St. Mirren - Motherwell 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd St. Mirren - Motherwell teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart St. Mirren Gele kaart voor R. Strain St. Mirren
19' Wissel Motherwell Wissel S. ODonnell voor P. McGinn Motherwell
42' Gele kaart St. Mirren Gele kaart voor S. Tanser St. Mirren
42' Penalty Motherwell Penalty K. van Veen Motherwell 0-1
46' Gele kaart Motherwell Gele kaart voor S. ODonnell Motherwell
46' Wissel St. Mirren Wissel R. Flynn voor M. OHara St. Mirren
48' Gele kaart St. Mirren Gele kaart voor K. Baccus St. Mirren
52' Wissel St. Mirren Wissel R. Tait voor S. Tanser St. Mirren
62' Wissel St. Mirren Wissel C. Main voor A. Greive St. Mirren
62' Wissel Motherwell Wissel D. Cornelius voor B. Spittal Motherwell
64' Gele kaart Motherwell Gele kaart voor S. Goss Motherwell
67' Wissel Motherwell Wissel K. Speirs voor S. Goss Motherwell
68' Wissel Motherwell Wissel J. Efford voor J. Morris Motherwell
73' Gele kaart Motherwell Gele kaart voor K. Speirs Motherwell
73' Wissel St. Mirren Wissel J. Henderson voor R. Strain St. Mirren
82' Rode kaart Motherwell Rode kaart voor R. Lamie Motherwell
84' Gele kaart Motherwell Gele kaart voor B. Maguire Motherwell
84' Gele kaart St. Mirren Gele kaart voor J. Ayunga St. Mirren
85' Wissel Motherwell Wissel B. Mugabi voor K. van Veen Motherwell
Video hoogtepunten en samenvatting St. Mirren - Motherwell
Opstellingen St. Mirren - Motherwell
De opstellingen van St. Mirren en Motherwell zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat St. Mirren gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Motherwell zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.