Nabeschouwing Benevento - Bologna (0-1) || Serie A 2017/2018

Zaterdag 26 augustus 2017 - 18:00 uur



In de Serie A 2017/2018 neemt Benevento het zaterdag 26 augustus 2017 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Bologna. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Ciro Vigorito in Benevento.

Via de Benevento - Bologna live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Benevento - Bologna (0-1)

Het Serie A duel tussen Benevento en Bologna is onder leiding van scheidsrechter Gianpaolo Calvarese geëindigd in een 0-1 overwinning voor Bologna. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 55e minuut door G. Donsah, waarmee Bologna met 0-1 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Benevento het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 98e minuut was het namelijk F. Lucioni die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-1 eindigde in een overwinning voor Bologna.

Wedstrijdstatistieken Benevento - Bologna
Balbezit
49%
51%
Gele kaarten
1
3
Schoten totaal
15
14
Schoten op doel
5
4
Aanvallen
0
115
Gevaarlijke aanvallen
0
54
Passes
418
447
Overtredingen
10
13
Buitenspel
4
1
Corners
6
2
Wissels
9
9
LIVE Benevento - Bologna 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Benevento - Bologna teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
21' Wissel Bologna Wissel F. Helander voor D. Maietta Bologna
39' Gele kaart Bologna Gele kaart voor A. Poli Bologna
47' Wissel Bologna Wissel I. Mbaye voor V. Torosidis Bologna
55' Doelpunt Bologna Doelpunt G. Donsah met assist van F. Di Francesco Bologna 0-1
58' Wissel Benevento Wissel G. Puscas voor F. Ceravolo Benevento
70' Wissel Bologna Wissel L. Crisetig voor G. Donsah Bologna
76' Gele kaart Bologna Gele kaart voor A. Mirante Bologna
79' Gele kaart Benevento Gele kaart voor L. Del Pinto Benevento
81' Wissel Benevento Wissel N. Viola voor L. Del Pinto Benevento
86' Wissel Benevento Wissel K. Cisse voor G. Di Chiara Benevento
96' Gele kaart Bologna Gele kaart voor F. Helander Bologna
98' Doelpunt Benevento Doelpunt F. Lucioni Benevento 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Benevento - Bologna
Opstellingen Benevento - Bologna

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Benevento - Bologna

Benevento en Bologna treffen elkaar in de 2e speelronde van de Serie A van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gianpaolo Calvarese en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Benevento en Bologna elkaar treffen in de Serie A.

Resultaat Aantal
Winst Benevento 0
Winst Bologna 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Benevento op een 15e positie staat, terwijl we Bologna terugvinden op de 8e plaats.

Tags
Benevento - Bologna Opstelling Benevento Opstelling Bologna Live Benevento - Bologna Live Benevento - Bologna kijken Benevento - Bologna kijken Live Benevento - Bologna stream Benevento - Bologna Fox Sports Nabeschouwing Benevento - Bologna Uitslag Benevento - Bologna Statistieken Benevento - Bologna Serie A 2017/2018 Benevento - Bologna wedden Benevento - Bologna gokken Benevento - Bologna Unibet