Nabeschouwing Benevento - Cagliari (1-2) || Serie A 2017/2018

Zondag 18 maart 2018 - 15:00 uur

In de Serie A 2017/2018 neemt Benevento het zondag 18 maart 2018 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Cagliari. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Ciro Vigorito in Benevento.

Via de Benevento - Cagliari live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Benevento - Cagliari (1-2)

Het Serie A duel tussen Benevento en Cagliari is onder leiding van scheidsrechter Gianluca Manganiello geëindigd in een 1-2 overwinning voor Cagliari. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 46e minuut door E. Brignola, waarmee Benevento met 1-0 de leiding nam. Cagliari kwam in de 92e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van L. Pavoletti, die daarmee de stand op 1-1 zette. Aan het einde van de wedstrijd viel dan toch nog de beslissing in de wedstrijd, nadat Cagliari in de 96e minuut een penalty kreeg. Vanaf 11 meter wist N. Barella deze te benutten, waardoor de score 1-2 werd.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Gianluca Manganiello, waardoor Cagliari dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Benevento - Cagliari 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Benevento - Cagliari teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor L. Castan Cagliari
38' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor P. Farago Cagliari
46' Wissel Benevento Wissel L. Venuti voor B. Sagna Benevento
46' Doelpunt Benevento Doelpunt E. Brignola met assist van Guilherme Benevento 1-0
50' Gele kaart Benevento Gele kaart voor E. Brignola Benevento
64' Wissel Benevento Wissel D. Cataldi voor E. Brignola Benevento
64' Wissel Cagliari Wissel M. Sau voor A. Ionita Cagliari
66' Gele kaart Benevento Gele kaart voor D. Cataldi Benevento
74' Wissel Benevento Wissel J. C. Billong voor F. Djuricic Benevento
77' Wissel Cagliari Wissel D. Ceter Valencia voor K. Han Cagliari
80' Wissel Cagliari Wissel D. Farias voor L. Castan Cagliari
92' Doelpunt Cagliari Doelpunt L. Pavoletti met assist van S. Miangue Cagliari 1-1
96' Penalty Cagliari Penalty N. Barella Cagliari 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Benevento - Cagliari
Opstellingen Benevento - Cagliari

Voorbeschouwing Benevento - Cagliari

Benevento en Cagliari treffen elkaar in de 29e speelronde van de Serie A van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gianluca Manganiello en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Benevento en Cagliari in de Serie A vond plaats op 25 oktober 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Cagliari. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Cagliari favoriet. 1 keer wist de ploeg van Benevento te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Benevento. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Benevento 0
Winst Cagliari 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Benevento op een 20e positie staat, terwijl we Cagliari terugvinden op de 15e plaats.