Nabeschouwing Benevento - Chievo (1-0) || Serie A 2017/2018

Zaterdag 30 december 2017 - 15:00 uur

In de Serie A 2017/2018 neemt Benevento het zaterdag 30 december 2017 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Chievo. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Ciro Vigorito in Benevento.

Via de Benevento - Chievo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Benevento - Chievo (1-0)

Het Serie A duel tussen Benevento en Chievo is onder leiding van scheidsrechter Francesco Fourneau geëindigd in een 1-0 overwinning voor Benevento. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 64e minuut door M. Coda, waarmee Benevento met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Benevento dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Benevento uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Benevento - Chievo 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Benevento - Chievo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Gele kaart Chievo Gele kaart voor I. Radovanovic Chievo
40' Wissel Benevento Wissel M. DAlessandro voor V. Parigini Benevento
55' Wissel Chievo Wissel M. Stepinski voor R. Inglese Chievo
64' Doelpunt Benevento Doelpunt M. Coda met assist van M. DAlessandro Benevento 1-0
68' Wissel Chievo Wissel L. Garritano voor P. Hetemaj Chievo
71' Wissel Benevento Wissel A. Gravillon voor A. Costa Benevento
76' Wissel Chievo Wissel M. Pucciarelli voor F. Depaoli Chievo
77' Wissel Benevento Wissel G. Di Chiara voor M. Coda Benevento
92' Gele kaart Chievo Gele kaart voor L. Garritano Chievo
95' Gele kaart Chievo Gele kaart voor M. Pucciarelli Chievo
Video hoogtepunten en samenvatting Benevento - Chievo
Opstellingen Benevento - Chievo

Voorbeschouwing Benevento - Chievo

Benevento en Chievo treffen elkaar in de 19e speelronde van de Serie A van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Francesco Fourneau en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Benevento en Chievo elkaar treffen in de Serie A.

Winst Benevento 0
Winst Chievo 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Benevento op een 20e positie staat, terwijl we Chievo terugvinden op de 13e plaats.