Nabeschouwing Benevento - Crotone (3-2) || Serie A 2017/2018

Zondag 18 februari 2018 - 15:00 uur

In de Serie A 2017/2018 neemt Benevento het zondag 18 februari 2018 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Crotone. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Ciro Vigorito in Benevento.

Via de Benevento - Crotone live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Benevento - Crotone (3-2)

Het Serie A duel tussen Benevento en Crotone is onder leiding van scheidsrechter Gianluca Rocchi geëindigd in een 3-2 overwinning voor Benevento. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door G. Crociata, waarmee Crotone met 0-1 de leiding nam. Benevento kwam in de 37e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Sandro, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 65e minuut zette N. Viola zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Benevento de leiding in de wedstrijd nam.

Na 73 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat A. Benali de 2-2 maakte voor Crotone. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Benevento dat in de 89e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat C. Diabate de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Gianluca Rocchi bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Benevento.

LIVE Benevento - Crotone 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Benevento - Crotone teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Crotone Doelpunt G. Crociata met assist van A. Nalini Crotone 0-1
25' Gele kaart Benevento Gele kaart voor M. Coda Benevento
32' Gele kaart Benevento Gele kaart voor G. Letizia Benevento
37' Doelpunt Benevento Doelpunt Sandro met assist van N. Viola Benevento 1-1
46' Wissel Benevento Wissel B. Sagna voor G. Letizia Benevento
50' Wissel Crotone Wissel A. Budimir voor G. Crociata Crotone
57' Wissel Crotone Wissel M. Diaby voor A. Ajeti Crotone
58' Gele kaart Benevento Gele kaart voor E. Brignola Benevento
65' Wissel Benevento Wissel P. Iemmello voor V. Parigini Benevento
65' Doelpunt Benevento Doelpunt N. Viola met assist van F. Djuricic Benevento 2-1
66' Gele kaart Crotone Gele kaart voor A. Budimir Crotone
67' Gele kaart Benevento Gele kaart voor F. Djuricic Benevento
73' Doelpunt Crotone Doelpunt A. Benali met assist van D. Faraoni Crotone 2-2
75' Gele kaart Crotone Gele kaart voor A. Benali Crotone
77' Wissel Benevento Wissel C. Diabate voor F. Djuricic Benevento
80' Wissel Crotone Wissel M. Trotta voor F. Ricci Crotone
80' Gele kaart Benevento Gele kaart voor Sandro Benevento
89' Doelpunt Benevento Doelpunt C. Diabate met assist van B. Djimsiti Benevento 3-2
Video hoogtepunten en samenvatting Benevento - Crotone
Opstellingen Benevento - Crotone

Voorbeschouwing Benevento - Crotone

Benevento en Crotone treffen elkaar in de 25e speelronde van de Serie A van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gianluca Rocchi en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Benevento en Crotone in de Serie A vond plaats op 24 september 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Crotone. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Crotone favoriet. 1 keer wist de ploeg van Benevento te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Benevento. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Benevento 0
Winst Crotone 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Benevento op een 20e positie staat, terwijl we Crotone terugvinden op de 17e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mist.