Nabeschouwing Benevento - Fiorentina (0-3) || Serie A 2017/2018

Zondag 22 oktober 2017 - 15:00 uur

In de Serie A 2017/2018 neemt Benevento het zondag 22 oktober 2017 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Fiorentina. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Ciro Vigorito in Benevento.

Via de Benevento - Fiorentina live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Benevento - Fiorentina (0-3)

Het Serie A duel tussen Benevento en Fiorentina is onder leiding van scheidsrechter Claudio Gavillucci geëindigd in een 0-3 overwinning voor Fiorentina. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door M. Benassi, waarmee Fiorentina met 0-1 de leiding nam. Fiorentina vergrootte in de 47e minuut de voorsprong nadat het via een goal van K. Babacar op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam Fiorentina vervolgens op 0-3. Het was C. Thereau die vanaf 11 meter wist te scoren in de 66e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Claudio Gavillucci, waardoor Fiorentina dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Benevento - Fiorentina 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Benevento - Fiorentina teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Fiorentina Doelpunt M. Benassi met assist van G. Simeone Fiorentina 0-1
40' Gele kaart Benevento Gele kaart voor R. Chibsah Benevento
46' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor G. Pezzella Fiorentina
46' Wissel Fiorentina Wissel K. Babacar voor G. Simeone Fiorentina
47' Doelpunt Fiorentina Doelpunt K. Babacar met assist van J. Veretout Fiorentina 0-2
56' Wissel Benevento Wissel S. Armenteros voor P. Iemmello Benevento
65' Gele kaart Benevento Gele kaart voor A. Brignoli Benevento
66' Penalty Fiorentina Penalty C. Thereau Fiorentina 0-3
70' Wissel Benevento Wissel C. Lombardi voor A. Ciciretti Benevento
71' Wissel Fiorentina Wissel S. Lo Faso voor F. Chiesa Fiorentina
82' Wissel Fiorentina Wissel S. Cristoforo voor J. Veretout Fiorentina
82' Wissel Benevento Wissel M. Kanoute voor D. Cataldi Benevento
Video hoogtepunten en samenvatting Benevento - Fiorentina
Opstellingen Benevento - Fiorentina

Voorbeschouwing Benevento - Fiorentina

Benevento en Fiorentina treffen elkaar in de 9e speelronde van de Serie A van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Claudio Gavillucci en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Benevento en Fiorentina elkaar treffen in de Serie A.

Winst Benevento 0
Winst Fiorentina 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Benevento op een 20e positie staat, terwijl we Fiorentina terugvinden op de 11e plaats.