Nabeschouwing Benevento - Lazio (1-5) || Serie A 2017/2018

Zondag 29 oktober 2017 - 12:30 uur

In de Serie A 2017/2018 neemt Benevento het zondag 29 oktober 2017 om 12:30 uur in eigen huis op tegen Lazio. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Ciro Vigorito in Benevento.

Via de Benevento - Lazio live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Benevento - Lazio (1-5)

Het Serie A duel tussen Benevento en Lazio is onder leiding van scheidsrechter Piero Giacomelli geëindigd in een 1-5 overwinning voor Lazio. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Lazio kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van Bastos. Lazio vergrootte in de 13e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Immobile op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 24e minuut volgde een derde treffer van Lazio, waarmee A. Marusic zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 55 minuten deed A. Lazaar iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Benevento werd verkleind tot 1-3. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 76e minuut nadat M. Parolo namens Lazio de bal tussen de palen wist te werken: 1-4. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 86e minuut en kwam op naam te staan van Lazio speler Nani, die daarmee tekende voor de 1-5.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Piero Giacomelli bij een 1-5 eindstand in het voordeel van Lazio.

LIVE Benevento - Lazio 1-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Benevento - Lazio teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Lazio Doelpunt Bastos met assist van C. Immobile Lazio 0-1
13' Doelpunt Lazio Doelpunt C. Immobile met assist van S. Milinkovic-Savic Lazio 0-2
24' Doelpunt Lazio Doelpunt A. Marusic met assist van C. Immobile Lazio 0-3
42' Gele kaart Benevento Gele kaart voor N. Viola Benevento
46' Wissel Benevento Wissel A. Ciciretti voor L. Memushaj Benevento
55' Doelpunt Benevento Doelpunt A. Lazaar met assist van D. Cataldi Benevento 1-3
58' Wissel Lazio Wissel J. Lukaku voor S. Milinkovic-Savic Lazio
68' Wissel Benevento Wissel M. Coda voor P. Iemmello Benevento
71' Wissel Lazio Wissel Nani voor S. Lulic Lazio
76' Doelpunt Lazio Doelpunt M. Parolo met assist van Nani Lazio 1-4
79' Wissel Benevento Wissel G. Letizia voor C. Lombardi Benevento
81' Wissel Lazio Wissel F. Caicedo voor Lucas Leiva Lazio
85' Gele kaart Lazio Gele kaart voor J. Lukaku Lazio
86' Doelpunt Lazio Doelpunt Nani met assist van C. Immobile Lazio 1-5
Video hoogtepunten en samenvatting Benevento - Lazio
Opstellingen Benevento - Lazio

Voorbeschouwing Benevento - Lazio

Benevento en Lazio treffen elkaar in de 11e speelronde van de Serie A van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Piero Giacomelli en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Benevento en Lazio elkaar treffen in de Serie A.

Winst Benevento 0
Winst Lazio 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Benevento op een 20e positie staat, terwijl we Lazio terugvinden op de 4e plaats.