Nabeschouwing Benevento - Napoli (0-2) || Serie A 2017/2018

Zondag 4 februari 2018 - 20:45 uur

In de Serie A 2017/2018 neemt Benevento het zondag 4 februari 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Napoli. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Ciro Vigorito in Benevento.

Via de Benevento - Napoli live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Benevento - Napoli (0-2)

Het Serie A duel tussen Benevento en Napoli is onder leiding van scheidsrechter Marco Di Bello geëindigd in een 0-2 overwinning voor Napoli. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door D. Mertens, waarmee Napoli met 0-1 de leiding nam. Napoli vergrootte in de 47e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Hamsik op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Napoli.

LIVE Benevento - Napoli 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Benevento - Napoli teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Napoli Doelpunt D. Mertens met assist van Allan Napoli 0-1
47' Doelpunt Napoli Doelpunt M. Hamsik met assist van J. Callejon Napoli 0-2
63' Wissel Benevento Wissel M. Coda voor E. Brignola Benevento
68' Wissel Benevento Wissel L. Memushaj voor F. Djuricic Benevento
70' Wissel Napoli Wissel P. Zielinski voor M. Hamsik Napoli
73' Gele kaart Benevento Gele kaart voor B. Djimsiti Benevento
76' Wissel Napoli Wissel M. Rog voor D. Mertens Napoli
78' Wissel Napoli Wissel A. Diawara voor Jorginho Napoli
83' Wissel Benevento Wissel L. Del Pinto voor Sandro Benevento
Video hoogtepunten en samenvatting Benevento - Napoli
Opstellingen Benevento - Napoli

Voorbeschouwing Benevento - Napoli

Benevento en Napoli treffen elkaar in de 23e speelronde van de Serie A van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marco Di Bello en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Benevento en Napoli in de Serie A vond plaats op 17 september 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Napoli. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Napoli favoriet. 1 keer wist de ploeg van Benevento te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Benevento. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Benevento 0
Winst Napoli 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Benevento op een 20e positie staat, terwijl we Napoli terugvinden op de 2e plaats.