Nabeschouwing Bologna - Lazio (3-1) || Serie A 2008/2009

Zondag 19 oktober 2008 - 15:00 uur

In de Serie A 2008/2009 neemt Bologna het zondag 19 oktober 2008 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Lazio.

Via de Bologna - Lazio live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bologna - Lazio (3-1)

Het Serie A duel tussen Bologna en Lazio is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Bologna. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 5e minuut dacht Bologna op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Volpi. Helaas voor Bologna werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 12e minuut was het Bologna dat via M. Di Vaio dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. Di Vaio dacht na 26 minuten te scoren voor Bologna, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 51e minuut scoorde Lazio via T. Rocchi, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Bologna - Lazio
3
1
LIVE Bologna - Lazio 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bologna - Lazio teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart Lazio Gele kaart voor S. Siviglia Lazio
5' Doelpunt Bologna Doelpunt S. Volpi Bologna
12' Doelpunt Bologna Doelpunt M. Di Vaio Bologna
18' Gele kaart Bologna Gele kaart voor D. Bombardini Bologna
20' Gele kaart Lazio Gele kaart voor O. Dabo Lazio
26' Doelpunt Bologna Doelpunt M. Di Vaio Bologna
28' Gele kaart Bologna Gele kaart voor D. Marchini Bologna
31' Gele kaart Lazio Gele kaart voor C. Brocchi Lazio
34' Wissel Lazio Wissel S. Mauri voor O. Dabo Lazio
43' Gele kaart Bologna Gele kaart voor C. Zenoni Bologna
46' Wissel Lazio Wissel T. Rocchi voor M. Zárate Lazio
51' Doelpunt Lazio Doelpunt T. Rocchi Lazio
56' Gele kaart Bologna Gele kaart voor G. Mudingayi Bologna
62' Gele kaart Lazio Gele kaart voor C. Ledesma Lazio
62' Wissel Bologna Wissel N. Mingazzini voor L. Lavecchia Bologna
73' Wissel Bologna Wissel S. Lanna voor D. Marchini Bologna
79' Wissel Lazio Wissel S. Inzaghi voor G. Pandev Lazio
90' Wissel Bologna Wissel M. Castellini voor F. Valiani Bologna