Nabeschouwing Bologna - Lecce (2-1) || Serie A 2008/2009

Zondag 17 mei 2009 - 15:00 uur

In de Serie A 2008/2009 neemt Bologna het zondag 17 mei 2009 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Lecce.

Via de Bologna - Lecce live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bologna - Lecce (2-1)

Het Serie A duel tussen Bologna en Lecce is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Bologna. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 31e minuut dacht Lecce op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Tiribocchi. Helaas voor Lecce werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 37e minuut was het Bologna dat via M. Di Vaio dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 50e minuut moest Lecce verder met een man minder nadat D. Papadopoulos een rode kaart had gekregen. Het lukte Bologna in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord. In de 90e minuut scoorde Bologna via S. Volpi, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Bologna - Lecce
2
1
LIVE Bologna - Lecce 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bologna - Lecce teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Wissel Lecce Wissel G. Vives voor G. Munari Lecce
14' Wissel Lecce Wissel G. Stendardo voor R. Schiavi Lecce
15' Gele kaart Lecce Gele kaart voor A. Konan Lecce
31' Doelpunt Lecce Doelpunt S. Tiribocchi Lecce
37' Doelpunt Bologna Doelpunt M. Di Vaio Bologna
50' Rode kaart Lecce Rode kaart voor D. Papadopoulos Lecce
52' Wissel Bologna Wissel D. Marchini voor M. Mutarelli Bologna
65' Wissel Bologna Wissel M. Marazzina voor P. Osvaldo Bologna
67' Wissel Bologna Wissel C. Amoroso voor N. Mingazzini Bologna
69' Gele kaart Bologna Gele kaart voor M. Castellini Bologna
75' Wissel Lecce Wissel F. Caserta voor A. Konan Lecce
90' Doelpunt Bologna Doelpunt S. Volpi Bologna
Video hoogtepunten en samenvatting Bologna - Lecce
Opstellingen Bologna - Lecce

Voorbeschouwing Bologna - Lecce

Bologna en Lecce treffen elkaar in de 36e speelronde van de Serie A van het seizoen 2008/2009.

De vorige ontmoeting tussen Bologna en Lecce in de Serie A vond plaats op 21 december 2008 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.