Nabeschouwing Bologna - Palermo (1-1) || Serie A 2008/2009

Zondag 23 november 2008 - 15:00 uur

In de Serie A 2008/2009 neemt Bologna het zondag 23 november 2008 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Palermo.

Via de Bologna - Palermo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bologna - Palermo (1-1)

De Serie A 2008/2009 wedstrijd tussen Bologna en Palermo geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 20e minuut dacht Bologna op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Di Vaio. Helaas voor Bologna werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 90e minuut was het Palermo dat via D. Succi dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Bologna - Palermo
1
1
LIVE Bologna - Palermo 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bologna - Palermo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Bologna Doelpunt M. Di Vaio Bologna
37' Gele kaart Palermo Gele kaart voor C. Capuano Palermo
40' Gele kaart Bologna Gele kaart voor D. Bombardini Bologna
45' Gele kaart Bologna Gele kaart voor G. Mudingayi Bologna
46' Wissel Bologna Wissel Cesar voor D. Bombardini Bologna
46' Wissel Palermo Wissel D. Succi voor G. Migliaccio Palermo
46' Wissel Palermo Wissel E. Cavani voor I. Budan Palermo
64' Wissel Bologna Wissel M. Britos voor V. Moras Bologna
77' Gele kaart Palermo Gele kaart voor M. Cassani Palermo
79' Wissel Bologna Wissel Diego Manuel Rodríguez voor D. Marchini Bologna
88' Wissel Palermo Wissel D. Lanzafame voor C. Capuano Palermo
90' Doelpunt Palermo Doelpunt D. Succi Palermo