Nabeschouwing Bologna - Roma (1-1) || Serie A 2008/2009

Zaterdag 8 november 2008 - 20:30 uur

In de Serie A 2008/2009 neemt Bologna het zaterdag 8 november 2008 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Roma.

Via de Bologna - Roma live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bologna - Roma (1-1)

De Serie A 2008/2009 wedstrijd tussen Bologna en Roma geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 68e minuut dacht Roma op voorsprong te komen via een doelpunt van F. Totti. Helaas voor Roma werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 90e minuut was het Bologna dat via Cicinho dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Bologna - Roma
1
1
LIVE Bologna - Roma 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bologna - Roma teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Bologna Gele kaart voor G. Mudingayi Bologna
46' Wissel Roma Wissel M. Tonetto voor P. Mexès Roma
60' Wissel Bologna Wissel M. Marazzina voor Adaílton Bologna
65' Wissel Roma Wissel Artur Moraes voor Doni Roma
68' Doelpunt Roma Doelpunt F. Totti Roma
71' Gele kaart Roma Gele kaart voor F. Totti Roma
78' Wissel Bologna Wissel Coelho voor D. Marchini Bologna
82' Wissel Bologna Wissel M. Bernacci voor F. Valiani Bologna
86' Wissel Roma Wissel Júlio Baptista voor F. Totti Roma
89' Gele kaart Roma Gele kaart voor D. Pizarro Roma
90' Eigen doelpunt Bologna Eigen doelpunt Cicinho Bologna
94' Gele kaart Bologna Gele kaart voor C. Terzi Bologna