Nabeschouwing Bologna - Udinese (1-1) || Serie A 2023/2024

Zondag 28 april 2024 - 15:00 uur

In de Serie A 2023/2024 neemt Bologna het zondag 28 april 2024 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Udinese. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Renato Dall'Ara in Bologna.

Via de Bologna - Udinese live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bologna - Udinese (1-1)

De Serie A 2023/2024 wedstrijd tussen Bologna en Udinese geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 46e minuut door Martín Payero, waarmee Udinese met 0-1 de leiding nam. In de 64e minuut kreeg Sam Beukema van Bologna voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Bologna de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte Alexis Saelemaekers namens Bologna in de 78e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Bologna - Udinese 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bologna - Udinese teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

42' Gele kaart Udinese Gele kaart voor Kingsley Ehizibue Udinese
46' Doelpunt Udinese Doelpunt Martín Payero Udinese 0-1
46' Wissel Bologna Wissel Riccardo Orsolini voor Oussama El Azzouzi Bologna
50' Gele kaart Udinese Gele kaart voor Maduka Okoye Udinese
53' Gele kaart Udinese Gele kaart voor Lorenzo Lucca Udinese
55' Gele kaart Bologna Gele kaart voor Sam Beukema Bologna
60' Wissel Udinese Wissel João Ferreira voor Kingsley Ehizibue Udinese
64' Tweede gele kaart Bologna Tweede gele kaart voor Sam Beukema Bologna
68' Gele kaart Udinese Gele kaart voor Nehuén Pérez Udinese
68' Wissel Bologna Wissel Tommaso Corazza voor Stefan Posch Bologna
69' Wissel Udinese Wissel Keinan Davis voor Lorenzo Lucca Udinese
69' Wissel Udinese Wissel Oier Zarraga voor Roberto Pereyra  Udinese
75' Gele kaart Bologna Gele kaart voor Joshua Zirkzee  Bologna
78' Doelpunt Bologna Doelpunt Alexis Saelemaekers Bologna 1-1
82' Gele kaart Udinese Gele kaart voor Martín Payero Udinese
87' Wissel Bologna Wissel Giovanni Fabbian voor Dan Ndoye Bologna
87' Wissel Udinese Wissel Brenner voor Martín Payero Udinese
87' Wissel Bologna Wissel Jordan Zemura voor Joshua Zirkzee  Bologna
87' Wissel Udinese Wissel Charalampos Lykogiannis voor Hassane Kamara Udinese
89' Gele kaart Udinese Gele kaart voor Keinan Davis Udinese
92' Gele kaart Udinese Gele kaart voor João Ferreira Udinese
Video hoogtepunten en samenvatting Bologna - Udinese
Opstellingen Bologna - Udinese
De opstellingen van Bologna en Udinese zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bologna gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Udinese zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Bologna - Udinese

Bologna en Udinese treffen elkaar in de 34e speelronde van de Serie A van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Juan Luca Sacchi en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bologna en Udinese in de Serie A vond plaats op 30 december 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Udinese. Op basis van de afgelopen 29 duels tussen beide teams is Udinese favoriet. 12 keer wist de ploeg van Bologna te winnen, tegenover 7 winstpartijen voor Bologna. 10 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Bologna 7
Winst Udinese 12
Gelijkspel 10
Totaal 29

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bologna op een 4e positie staat, terwijl we Udinese terugvinden op de 18e plaats.