Nabeschouwing Bologna - Udinese (1-2) || Serie A 2017/2018

Zaterdag 30 december 2017 - 15:00 uur

In de Serie A 2017/2018 neemt Bologna het zaterdag 30 december 2017 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Udinese. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Renato Dall'Ara in Bologna.

Via de Bologna - Udinese live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bologna - Udinese (1-2)

Het Serie A duel tussen Bologna en Udinese is onder leiding van scheidsrechter Claudio Gavillucci geëindigd in een 1-2 overwinning voor Udinese. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van Danilo zette Bologna op een 1-0 voorsprong in de 27e minuut van de wedstrijd. Udinese kwam in de 37e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Widmer, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 48e minuut zette K. Lasagna zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Udinese de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Claudio Gavillucci, waardoor Udinese dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Bologna - Udinese 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bologna - Udinese teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Eigen doelpunt Bologna Eigen doelpunt Danilo Bologna 1-0
37' Doelpunt Udinese Doelpunt S. Widmer met assist van A. Adnan Udinese 1-1
46' Wissel Udinese Wissel R. De Paul voor M. Lopez Udinese
48' Doelpunt Udinese Doelpunt K. Lasagna met assist van R. De Paul Udinese 1-2
53' Gele kaart Udinese Gele kaart voor J. Larsen Udinese
55' Wissel Bologna Wissel R. Palacio voor A. Nagy Bologna
57' Gele kaart Udinese Gele kaart voor V. Behrami Udinese
63' Wissel Bologna Wissel S. Taider voor G. Donsah Bologna
67' Gele kaart Bologna Gele kaart voor A. Mirante Bologna
69' Wissel Udinese Wissel S. Fofana voor V. Behrami Udinese
73' Wissel Bologna Wissel C. Falletti voor F. Di Francesco Bologna
76' Gele kaart Udinese Gele kaart voor Danilo Udinese
78' Gele kaart Bologna Gele kaart voor A. Masina Bologna
82' Wissel Udinese Wissel E. Hallfredsson voor J. Jankto Udinese
Video hoogtepunten en samenvatting Bologna - Udinese
Opstellingen Bologna - Udinese

Voorbeschouwing Bologna - Udinese

Bologna en Udinese treffen elkaar in de 19e speelronde van de Serie A van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Claudio Gavillucci en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bologna en Udinese in de Serie A vond plaats op 30 april 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bologna. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide teams is Udinese favoriet. 7 keer wist de ploeg van Bologna te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Bologna. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Bologna 4
Winst Udinese 7
Gelijkspel 5
Totaal 16

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bologna op een 12e positie staat, terwijl we Udinese terugvinden op de 10e plaats.