Nabeschouwing Cagliari - Benevento (2-1) || Serie A 2017/2018

Woensdag 25 oktober 2017 - 20:45 uur



In de Serie A 2017/2018 neemt Cagliari het woensdag 25 oktober 2017 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Benevento. De wedstrijd wordt gespeeld in Sardegna Arena in Cagliari.

Via de Cagliari - Benevento live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cagliari - Benevento (2-1)

Het Serie A duel tussen Cagliari en Benevento is onder leiding van scheidsrechter Massimiliano Irrati geëindigd in een 2-1 overwinning voor Cagliari. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door P. Farago, waarmee Cagliari met 1-0 de leiding nam. Cagliari kreeg via M. Sau in de 16e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Massimiliano Irrati de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. Vlak voor tijd werd de stand 1-1 doordat P. Iemmello van Benevento een penalty wist te benutten in de 93e minuut.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat L. Pavoletti namens Cagliari in de 95e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 2-1 zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Massimiliano Irrati, waardoor Cagliari dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Cagliari - Benevento
Goals
2
1
Balbezit
40%
60%
Gele kaarten
5
1
Schoten totaal
13
8
Schoten op doel
5
3
Aanvallen
76
64
Gevaarlijke aanvallen
63
43
Passes
388
584
Overtredingen
26
15
Buitenspel
4
2
Corners
5
2
Wissels
5
4
LIVE Cagliari - Benevento 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cagliari - Benevento teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
9' Doelpunt Cagliari Doelpunt P. Farago met assist van S. Padoin Cagliari 1-0
15' Gele kaart Benevento Gele kaart voor G. Di Chiara Benevento
16' Penalty gemist Cagliari Penalty gemist M. Sau Cagliari
28' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor P. Farago Cagliari
38' Wissel Cagliari Wissel M. Capuano voor F. Pisacane Cagliari
55' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor L. Cigarini Cagliari
61' Wissel Benevento Wissel N. Viola voor A. Ciciretti Benevento
63' Wissel Cagliari Wissel A. Ionita voor L. Cigarini Cagliari
73' Wissel Benevento Wissel C. Lombardi voor L. Memushaj Benevento
77' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor S. Padoin Cagliari
79' Wissel Cagliari Wissel D. Farias voor M. Sau Cagliari
80' Wissel Benevento Wissel M. Coda voor G. Letizia Benevento
84' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor N. Barella Cagliari
88' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor L. Pavoletti Cagliari
93' Penalty Benevento Penalty P. Iemmello Benevento 1-1
95' Doelpunt Cagliari Doelpunt L. Pavoletti Cagliari 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Cagliari - Benevento
Opstellingen Cagliari - Benevento

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Cagliari - Benevento

Cagliari en Benevento treffen elkaar in de 10e speelronde van de Serie A van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Massimiliano Irrati en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Cagliari en Benevento elkaar treffen in de Serie A.

Resultaat Aantal
Winst Cagliari 0
Winst Benevento 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Cagliari op een 16e positie staat, terwijl we Benevento terugvinden op de 20e plaats.

Tags
Cagliari - Benevento Opstelling Cagliari Opstelling Benevento Live Cagliari - Benevento Live Cagliari - Benevento kijken Cagliari - Benevento kijken Live Cagliari - Benevento stream Cagliari - Benevento Fox Sports Nabeschouwing Cagliari - Benevento Uitslag Cagliari - Benevento Statistieken Cagliari - Benevento Serie A 2017/2018 Cagliari - Benevento wedden Cagliari - Benevento gokken Cagliari - Benevento Unibet