Nabeschouwing Cagliari - Chievo (0-2) || Serie A 2017/2018

Zondag 24 september 2017 - 15:00 uur

In de Serie A 2017/2018 neemt Cagliari het zondag 24 september 2017 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Chievo. De wedstrijd wordt gespeeld in Sardegna Arena in Cagliari.

Via de Cagliari - Chievo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cagliari - Chievo (0-2)

Het Serie A duel tussen Cagliari en Chievo is onder leiding van scheidsrechter Gianluca Aureliano geëindigd in een 0-2 overwinning voor Chievo. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 53e minuut door R. Inglese, waarmee Chievo met 0-1 de leiding nam. In de 83e minuut kreeg F. Pisacane van Cagliari voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Cagliari de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Chievo via een goal van M. Stepinski in de 93e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Chievo.

LIVE Cagliari - Chievo 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cagliari - Chievo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Wissel Chievo Wissel P. Hetemaj voor N. Rigoni Chievo
46' Wissel Cagliari Wissel L. Cigarini voor D. Dessena Cagliari
53' Doelpunt Chievo Doelpunt R. Inglese met assist van F. Cacciatore Chievo 0-1
62' Wissel Cagliari Wissel P. Farago voor S. Padoin Cagliari
63' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor F. Pisacane Cagliari
69' Wissel Cagliari Wissel A. Cossu voor N. Barella Cagliari
69' Gele kaart Chievo Gele kaart voor P. Hetemaj Chievo
76' Wissel Chievo Wissel L. Garritano voor V. Birsa Chievo
78' Gele kaart Chievo Gele kaart voor L. Castro Chievo
83' Tweede gele kaart Cagliari Tweede gele kaart voor F. Pisacane Cagliari
84' Wissel Chievo Wissel M. Stepinski voor M. Pucciarelli Chievo
93' Doelpunt Chievo Doelpunt M. Stepinski Chievo 0-2
Video hoogtepunten en samenvatting Cagliari - Chievo
Opstellingen Cagliari - Chievo

Voorbeschouwing Cagliari - Chievo

Cagliari en Chievo treffen elkaar in de 6e speelronde van de Serie A van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gianluca Aureliano en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Cagliari en Chievo in de Serie A vond plaats op 15 april 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Cagliari. Op basis van de afgelopen 20 duels tussen beide teams is Chievo favoriet. 10 keer wist de ploeg van Cagliari te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Cagliari. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Cagliari 3
Winst Chievo 10
Gelijkspel 7
Totaal 20

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Cagliari op een 11e positie staat, terwijl we Chievo terugvinden op de 12e plaats.