Nabeschouwing Cagliari - Crotone (1-0) || Serie A 2017/2018

Zondag 10 september 2017 - 15:00 uur



In de Serie A 2017/2018 neemt Cagliari het zondag 10 september 2017 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Crotone. De wedstrijd wordt gespeeld in Sardegna Arena in Cagliari.

Via de Cagliari - Crotone live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cagliari - Crotone (1-0)

Het Serie A duel tussen Cagliari en Crotone is onder leiding van scheidsrechter Daniele Doveri geëindigd in een 1-0 overwinning voor Cagliari. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 33e minuut door M. Sau, waarmee Cagliari met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Cagliari.

Wedstrijdstatistieken Cagliari - Crotone
Goals
1
0
Balbezit
60%
40%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
13
9
Schoten op doel
4
2
Aanvallen
119
103
Gevaarlijke aanvallen
72
64
Passes
521
336
Overtredingen
16
16
Buitenspel
2
1
Corners
6
4
Wissels
7
7
LIVE Cagliari - Crotone 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cagliari - Crotone teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
33' Doelpunt Cagliari Doelpunt M. Sau met assist van Joao Pedro Cagliari 1-0
43' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor L. Cigarini Cagliari
46' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor S. Padoin Cagliari
53' Gele kaart Crotone Gele kaart voor F. Ceccherini Crotone
58' Wissel Cagliari Wissel A. Ionita voor D. Dessena Cagliari
59' Wissel Crotone Wissel M. Tumminello voor M. Trotta Crotone
65' Wissel Crotone Wissel O. Kragl voor M. Rohden Crotone
70' Wissel Cagliari Wissel P. Farago voor Joao Pedro Cagliari
76' Wissel Cagliari Wissel D. Farias voor M. Sau Cagliari
77' Wissel Crotone Wissel G. Crociata voor A. Stoian Crotone
Video hoogtepunten en samenvatting Cagliari - Crotone
Opstellingen Cagliari - Crotone

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Cagliari - Crotone

Cagliari en Crotone treffen elkaar in de 3e speelronde van de Serie A van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniele Doveri en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Cagliari en Crotone in de Serie A vond plaats op 26 februari 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Cagliari. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Cagliari favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Crotone slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Cagliari 2
Winst Crotone 0
Gelijkspel 0
Totaal 2

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Cagliari op een 20e positie staat, terwijl we Crotone terugvinden op de 15e plaats.

Tags
Cagliari - Crotone Opstelling Cagliari Opstelling Crotone Live Cagliari - Crotone Live Cagliari - Crotone kijken Cagliari - Crotone kijken Live Cagliari - Crotone stream Cagliari - Crotone Fox Sports Nabeschouwing Cagliari - Crotone Uitslag Cagliari - Crotone Statistieken Cagliari - Crotone Serie A 2017/2018 Cagliari - Crotone wedden Cagliari - Crotone gokken Cagliari - Crotone Unibet