Nabeschouwing Cagliari - Genoa (2-3) || Serie A 2017/2018

Zondag 15 oktober 2017 - 15:00 uur

In de Serie A 2017/2018 neemt Cagliari het zondag 15 oktober 2017 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Genoa. De wedstrijd wordt gespeeld in Sardegna Arena in Cagliari.

Via de Cagliari - Genoa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cagliari - Genoa (2-3)

Het Serie A duel tussen Cagliari en Genoa is onder leiding van scheidsrechter Davide Massa geëindigd in een 2-3 overwinning voor Genoa. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door A. Galabinov, waarmee Genoa met 0-1 de leiding nam. Genoa vergrootte in de 35e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Taarabt op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 48e minuut wist Cagliari de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via L. Pavoletti.

Na 75 minuten werd de voorsprong voor Genoa vergroot nadat L. Rigoni de 1-3 wist te scoren. In de 79e minuut werd de stand op 2-3 gezet na een benutte penalty van Cagliari speler Joao Pedro.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Davide Massa en eindigde de wedstrijd dus met een 2-3 stand in het voordeel van Genoa.

LIVE Cagliari - Genoa 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cagliari - Genoa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Genoa Doelpunt A. Galabinov met assist van A. Taarabt Genoa 0-1
20' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor N. Barella Cagliari
33' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor L. Pavoletti Cagliari
35' Doelpunt Genoa Doelpunt A. Taarabt met assist van L. Rigoni Genoa 0-2
46' Wissel Cagliari Wissel P. Farago voor G. van der Wiel Cagliari
48' Doelpunt Cagliari Doelpunt L. Pavoletti met assist van P. Farago Cagliari 1-2
64' Wissel Cagliari Wissel Rafael voor A. Cragno Cagliari
75' Wissel Genoa Wissel F. Ricci voor A. Taarabt Genoa
75' Doelpunt Genoa Doelpunt L. Rigoni met assist van A. Rosi Genoa 1-3
76' Wissel Cagliari Wissel M. Sau voor A. Ionita Cagliari
79' Penalty Cagliari Penalty Joao Pedro Cagliari 2-3
85' Wissel Genoa Wissel S. Omeonga voor L. Rigoni Genoa
90' Wissel Genoa Wissel P. Brlek voor A. Bertolacci Genoa
Video hoogtepunten en samenvatting Cagliari - Genoa
Opstellingen Cagliari - Genoa

Voorbeschouwing Cagliari - Genoa

Cagliari en Genoa treffen elkaar in de 8e speelronde van de Serie A van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Davide Massa en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Cagliari en Genoa in de Serie A vond plaats op 15 januari 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Cagliari. Op basis van de afgelopen 18 duels tussen beide teams is Genoa favoriet. 9 keer wist de ploeg van Cagliari te winnen, tegenover 8 winstpartijen voor Cagliari. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Cagliari 8
Winst Genoa 9
Totaal 18

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Cagliari op een 14e positie staat, terwijl we Genoa terugvinden op de 19e plaats.