Nabeschouwing Chievo - Cagliari (2-1) || Serie A 2017/2018

Zaterdag 17 februari 2018 - 18:00 uur

In de Serie A 2017/2018 neemt Chievo het zaterdag 17 februari 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Cagliari. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Marc'Antonio Bentegodi in Verona.

Via de Chievo - Cagliari live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Chievo - Cagliari (2-1)

Het Serie A duel tussen Chievo en Cagliari is onder leiding van scheidsrechter Luigi Nasca geëindigd in een 2-1 overwinning voor Chievo. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 74e minuut door E. Giaccherini, waarmee Chievo met 1-0 de leiding nam. Chievo vergrootte in de 76e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Inglese op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 82e minuut wist Cagliari de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via L. Pavoletti. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Cagliari kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Luigi Nasca, waardoor Chievo dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Chievo - Cagliari 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Chievo - Cagliari teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

51' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor L. Pavoletti Cagliari
59' Wissel Cagliari Wissel P. Farago voor D. Dessena Cagliari
59' Gele kaart Chievo Gele kaart voor M. Pucciarelli Chievo
60' Wissel Chievo Wissel R. Meggiorini voor M. Pucciarelli Chievo
69' Wissel Cagliari Wissel M. Sau voor Joao Pedro Cagliari
70' Wissel Chievo Wissel E. Giaccherini voor V. Birsa Chievo
74' Doelpunt Chievo Doelpunt E. Giaccherini Chievo 1-0
76' Doelpunt Chievo Doelpunt R. Inglese met assist van E. Giaccherini Chievo 2-0
78' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor M. Andreolli Cagliari
79' Wissel Cagliari Wissel K. Han voor A. Ionita Cagliari
82' Doelpunt Cagliari Doelpunt L. Pavoletti met assist van C. Lykogiannis Cagliari 2-1
87' Gele kaart Chievo Gele kaart voor S. Sorrentino Chievo
90' Wissel Chievo Wissel D. Dainelli voor L. Castro Chievo
91' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor N. Barella Cagliari
Video hoogtepunten en samenvatting Chievo - Cagliari
Opstellingen Chievo - Cagliari

Voorbeschouwing Chievo - Cagliari

Chievo en Cagliari treffen elkaar in de 25e speelronde van de Serie A van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luigi Nasca en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Chievo en Cagliari in de Serie A vond plaats op 24 september 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Chievo. Op basis van de afgelopen 21 duels tussen beide ploegen is Chievo favoriet. De thuisploeg wist 11 keer te winnen, terwijl Cagliari slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Chievo 11
Winst Cagliari 3
Gelijkspel 7
Totaal 21

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Chievo op een 16e positie staat, terwijl we Cagliari terugvinden op de 14e plaats.