Nabeschouwing Chievo - Hellas Verona (3-2) || Serie A 2017/2018

Zondag 22 oktober 2017 - 12:30 uur

In de Serie A 2017/2018 neemt Chievo het zondag 22 oktober 2017 om 12:30 uur in eigen huis op tegen Hellas Verona. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Marc'Antonio Bentegodi in Verona.

Via de Chievo - Hellas Verona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Chievo - Hellas Verona (3-2)

Het Serie A duel tussen Chievo en Hellas Verona is onder leiding van scheidsrechter Rosario Abisso geëindigd in een 3-2 overwinning voor Chievo. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door D. Verde, waarmee Hellas Verona met 0-1 de leiding nam. Chievo kwam in de 23e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van R. Inglese, die daarmee de stand op 1-1 zette. Door een benutte penalty kwam Chievo vervolgens op 2-1. Het was R. Inglese die vanaf 11 meter wist te scoren in de 30e minuut.

In de 40e minuut moest Hellas Verona verder met een man minder, nadat B. Zuculini een tweede gele kaart kreeg. In de 55e minuut werd de stand op 2-2 gezet na een benutte penalty van Hellas Verona speler G. Pazzini. Chievo kwam op voorsprong nadat S. Pellissier de 3-2 wist te maken na 73 minuten. Even later viel het zesde en tevens laatste doelpunt van de wedstrijd. In de 86e minuut was het Chievo dat via M. Stepinski de stand op 4-2 zette en daarmee ook de einduitslag bepaalde.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Rosario Abisso bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Chievo.

LIVE Chievo - Hellas Verona 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Chievo - Hellas Verona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Hellas Verona Doelpunt D. Verde Hellas Verona 0-1
22' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor B. Zuculini Hellas Verona
23' Doelpunt Chievo Doelpunt R. Inglese met assist van V. Birsa Chievo 1-1
30' Penalty Chievo Penalty R. Inglese Chievo 2-1
40' Tweede gele kaart Hellas Verona Tweede gele kaart voor B. Zuculini Hellas Verona
46' Wissel Hellas Verona Wissel M. Buchel voor A. Cerci Hellas Verona
49' Gele kaart Chievo Gele kaart voor P. Hetemaj Chievo
49' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor D. Bessa Hellas Verona
54' Gele kaart Chievo Gele kaart voor A. Gamberini Chievo
55' Penalty Hellas Verona Penalty G. Pazzini Hellas Verona 2-2
62' Wissel Chievo Wissel S. Pellissier voor M. Pucciarelli Chievo
71' Wissel Hellas Verona Wissel M. Kean voor G. Pazzini Hellas Verona
73' Doelpunt Chievo Doelpunt S. Pellissier met assist van F. Cacciatore Chievo 3-2
77' Wissel Hellas Verona Wissel Lee Seung-Woo voor D. Verde Hellas Verona
80' Wissel Chievo Wissel M. Stepinski voor R. Inglese Chievo
86' Doelpunt Chievo Doelpunt M. Stepinski Chievo 4-2
Video hoogtepunten en samenvatting Chievo - Hellas Verona
Opstellingen Chievo - Hellas Verona

Voorbeschouwing Chievo - Hellas Verona

Chievo en Hellas Verona treffen elkaar in de 9e speelronde van de Serie A van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Rosario Abisso en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Chievo en Hellas Verona in de Serie A vond plaats op 20 februari 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Hellas Verona. Op basis van de afgelopen 6 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Chievo als Hellas Verona wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.

Winst Chievo 2
Winst Hellas Verona 2
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Chievo op een 9e positie staat, terwijl we Hellas Verona terugvinden op de 15e plaats.