Nabeschouwing Chievo - Reggina (2-1) || Serie A 2008/2009

Zondag 31 augustus 2008 - 15:00 uur

In de Serie A 2008/2009 neemt Chievo het zondag 31 augustus 2008 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Reggina.

Via de Chievo - Reggina live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Chievo - Reggina (2-1)

Het Serie A duel tussen Chievo en Reggina is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Chievo. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 72e minuut dacht Reggina op voorsprong te komen via een doelpunt van B. Corradi. Helaas voor Reggina werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 76e minuut was het Chievo dat via M. Marcolini dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. V. Italiano dacht na 88 minuten te scoren voor Chievo, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 96e minuut werd A. Langella van Chievo met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Chievo het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Chievo - Reggina
2
1
LIVE Chievo - Reggina 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Chievo - Reggina teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

44' Gele kaart Chievo Gele kaart voor D. Mandelli Chievo
47' Gele kaart Reggina Gele kaart voor L. Tognozzi Reggina
56' Wissel Chievo Wissel E. DAnna voor Luciano Chievo
60' Wissel Chievo Wissel A. Langella voor A. Iunco Chievo
61' Wissel Reggina Wissel A. Costa voor F. Ceravolo Reggina
71' Gele kaart Chievo Gele kaart voor Cesar Chievo
72' Penalty Reggina Penalty B. Corradi Reggina
76' Penalty Chievo Penalty M. Marcolini Chievo
82' Wissel Chievo Wissel G. Pinzi voor M. Marcolini Chievo
85' Wissel Reggina Wissel E. Cascione voor E. Hallfredsson Reggina
88' Doelpunt Chievo Doelpunt V. Italiano Chievo
95' Gele kaart Chievo Gele kaart voor E. DAnna Chievo
96' Rode kaart Chievo Rode kaart voor A. Langella Chievo
92' Wissel Reggina Wissel C. Stuani voor M. Lanzaro Reggina
Video hoogtepunten en samenvatting Chievo - Reggina
Opstellingen Chievo - Reggina

Voorbeschouwing Chievo - Reggina

Chievo en Reggina treffen elkaar in de 1e speelronde van de Serie A van het seizoen 2008/2009. Beide teams zullen het nieuwe Serie A seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Chievo en Reggina in de Serie A vond plaats op 13 mei 2007 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Chievo favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Reggina slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.