Nabeschouwing Chievo - Torino (1-1) || Serie A 2008/2009

Woensdag 24 september 2008 - 20:30 uur

In de Serie A 2008/2009 neemt Chievo het woensdag 24 september 2008 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Torino.

Via de Chievo - Torino live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Chievo - Torino (1-1)

De Serie A 2008/2009 wedstrijd tussen Chievo en Torino geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 40e minuut dacht Torino op voorsprong te komen via een doelpunt van R. Bianchi. Helaas voor Torino werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 50e minuut was het Chievo dat via M. Marcolini dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 92e minuut moest Torino verder met een man minder nadat A. Diana een rode kaart had gekregen. Het lukte Chievo in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Chievo - Torino
1
1
LIVE Chievo - Torino 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Chievo - Torino teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

36' Gele kaart Chievo Gele kaart voor V. Italiano Chievo
40' Penalty Torino Penalty R. Bianchi Torino
41' Gele kaart Chievo Gele kaart voor G. Pinzi Chievo
50' Doelpunt Chievo Doelpunt M. Marcolini Chievo
56' Gele kaart Torino Gele kaart voor F. Pratali Torino
62' Wissel Torino Wissel I. Abate voor R. Bianchi Torino
68' Wissel Torino Wissel N. Ventola voor N. Amoruso Torino
75' Wissel Chievo Wissel L. Rigoni voor G. Pinzi Chievo
78' Gele kaart Chievo Gele kaart voor S. Pellissier Chievo
78' Wissel Chievo Wissel E. DAnna voor A. Langella Chievo
80' Wissel Torino Wissel A. Ogbonna voor E. Abbruscato Torino
82' Gele kaart Torino Gele kaart voor M. Di Loreto Torino
83' Wissel Chievo Wissel A. Iunco voor M. Marcolini Chievo
85' Gele kaart Chievo Gele kaart voor M. Malagó Chievo
92' Rode kaart Torino Rode kaart voor A. Diana Torino
Video hoogtepunten en samenvatting Chievo - Torino
Opstellingen Chievo - Torino

Voorbeschouwing Chievo - Torino

Chievo en Torino treffen elkaar in de 4e speelronde van de Serie A van het seizoen 2008/2009.

De vorige ontmoeting tussen Chievo en Torino in de Serie A vond plaats op 24 februari 2007 en dat duel eindigde in een overwinning voor Chievo. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Chievo als Torino wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.