Nabeschouwing Crotone - Atalanta (1-1) || Serie A 2017/2018

Zaterdag 10 februari 2018 - 18:00 uur



In de Serie A 2017/2018 neemt Crotone het zaterdag 10 februari 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Atalanta. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Ezio Scida in Crotone.

Via de Crotone - Atalanta live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Crotone - Atalanta (1-1)

De Serie A 2017/2018 wedstrijd tussen Crotone en Atalanta geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 80e minuut door R. Mandragora, waarmee Crotone met 1-0 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Atalanta het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 88e minuut was het namelijk J. Palomino die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Crotone - Atalanta
Goals
1
1
Balbezit
37%
63%
Gele kaarten
4
2
Schoten totaal
9
13
Schoten op doel
4
4
Aanvallen
116
129
Gevaarlijke aanvallen
39
66
Passes
297
487
Overtredingen
16
13
Buitenspel
1
4
Corners
4
9
Wissels
3
2
LIVE Crotone - Atalanta 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Crotone - Atalanta teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
35' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor J. Palomino Atalanta
52' Gele kaart Crotone Gele kaart voor M. Capuano Crotone
55' Wissel Atalanta Wissel R. Freuler voor A. Petagna Atalanta
68' Wissel Crotone Wissel A. Ajeti voor A. Barberis Crotone
76' Gele kaart Crotone Gele kaart voor A. Budimir Crotone
76' Wissel Crotone Wissel F. Ricci voor M. Trotta Crotone
80' Doelpunt Crotone Doelpunt R. Mandragora Crotone 1-0
83' Gele kaart Crotone Gele kaart voor D. Faraoni Crotone
83' Wissel Atalanta Wissel M. Barrow voor H. Hateboer Atalanta
85' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor R. Toloi Atalanta
86' Wissel Crotone Wissel D. Pavlovic voor A. Budimir Crotone
88' Doelpunt Atalanta Doelpunt J. Palomino Atalanta 1-1
93' Gele kaart Crotone Gele kaart voor A. Nalini Crotone
Video hoogtepunten en samenvatting Crotone - Atalanta
Opstellingen Crotone - Atalanta

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Crotone - Atalanta

Crotone en Atalanta treffen elkaar in de 24e speelronde van de Serie A van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Davide Massa en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Crotone en Atalanta in de Serie A vond plaats op 20 september 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Atalanta. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Atalanta favoriet. 3 keer wist de ploeg van Crotone te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Crotone. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Crotone 0
Winst Atalanta 3
Gelijkspel 0
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Crotone op een 17e positie staat, terwijl we Atalanta terugvinden op de 7e plaats.

Tags
Crotone - Atalanta Opstelling Crotone Opstelling Atalanta Live Crotone - Atalanta Live Crotone - Atalanta kijken Crotone - Atalanta kijken Live Crotone - Atalanta stream Crotone - Atalanta Fox Sports Nabeschouwing Crotone - Atalanta Uitslag Crotone - Atalanta Statistieken Crotone - Atalanta Serie A 2017/2018 Crotone - Atalanta wedden Crotone - Atalanta gokken Crotone - Atalanta Unibet