Nabeschouwing Crotone - Benevento (2-0) || Serie A 2017/2018

Zondag 24 september 2017 - 15:00 uur



In de Serie A 2017/2018 neemt Crotone het zondag 24 september 2017 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Benevento. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Ezio Scida in Crotone.

Via de Crotone - Benevento live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Crotone - Benevento (2-0)

Het Serie A duel tussen Crotone en Benevento is onder leiding van scheidsrechter Daniele Orsato geëindigd in een 2-0 overwinning voor Crotone. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 43e minuut door R. Mandragora, waarmee Crotone met 1-0 de leiding nam. Crotone vergrootte in de 57e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Rohden op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Een penalty in de 85e minuut was de ideale kans voor Benevento om te scoren. N. Viola was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 2-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Crotone.

Wedstrijdstatistieken Crotone - Benevento
Goals
2
0
Balbezit
45%
55%
Schoten totaal
17
16
Schoten op doel
4
2
Aanvallen
103
115
Gevaarlijke aanvallen
77
93
Passes
366
421
Overtredingen
11
12
Buitenspel
2
0
Corners
2
7
Wissels
3
3
LIVE Crotone - Benevento 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Crotone - Benevento teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
4' Wissel Crotone Wissel Simy voor M. Tumminello Crotone
43' Doelpunt Crotone Doelpunt R. Mandragora met assist van A. Stoian Crotone 1-0
53' Wissel Benevento Wissel V. Parigini voor A. Lazaar Benevento
57' Doelpunt Crotone Doelpunt M. Rohden met assist van M. Trotta Crotone 2-0
59' Wissel Benevento Wissel N. Viola voor L. Memushaj Benevento
64' Wissel Benevento Wissel G. Letizia voor A. Gravillon Benevento
70' Wissel Crotone Wissel D. Faraoni voor A. Stoian Crotone
70' Wissel Crotone Wissel A. Nalini voor B. Martella Crotone
85' Penalty gemist Benevento Penalty gemist N. Viola Benevento
Video hoogtepunten en samenvatting Crotone - Benevento
Opstellingen Crotone - Benevento

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Crotone - Benevento

Crotone en Benevento treffen elkaar in de 6e speelronde van de Serie A van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniele Orsato en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Crotone en Benevento elkaar treffen in de Serie A.

Resultaat Aantal
Winst Crotone 0
Winst Benevento 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Crotone op een 19e positie staat, terwijl we Benevento terugvinden op de 20e plaats.

Tags
Crotone - Benevento Opstelling Crotone Opstelling Benevento Live Crotone - Benevento Live Crotone - Benevento kijken Crotone - Benevento kijken Live Crotone - Benevento stream Crotone - Benevento Fox Sports Nabeschouwing Crotone - Benevento Uitslag Crotone - Benevento Statistieken Crotone - Benevento Serie A 2017/2018 Crotone - Benevento wedden Crotone - Benevento gokken Crotone - Benevento Unibet