Nabeschouwing Crotone - Cagliari (1-1) || Serie A 2017/2018

Zondag 28 januari 2018 - 15:00 uur

In de Serie A 2017/2018 neemt Crotone het zondag 28 januari 2018 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Cagliari. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Ezio Scida in Crotone.

Via de Crotone - Cagliari live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Crotone - Cagliari (1-1)

De Serie A 2017/2018 wedstrijd tussen Crotone en Cagliari geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 29 minuten. M. Trotta maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Crotone vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. In de 47e minuut moest F. Pisacane van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Paolo Tagliavento een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Cagliari verder met een speler minder. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte L. Cigarini namens Cagliari in de 52e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Crotone - Cagliari 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Crotone - Cagliari teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Wissel Crotone Wissel A. Nalini voor A. Stoian Crotone
19' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor L. Cigarini Cagliari
29' Penalty Crotone Penalty M. Trotta Crotone 1-0
44' Wissel Cagliari Wissel Rafael voor A. Cragno Cagliari
47' Rode kaart Cagliari Rode kaart voor F. Pisacane Cagliari
52' Doelpunt Cagliari Doelpunt L. Cigarini Cagliari 1-1
46' Wissel Crotone Wissel D. Faraoni voor M. Sampirisi Crotone
56' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor D. Farias Cagliari
56' Gele kaart Crotone Gele kaart voor F. Ricci Crotone
62' Gele kaart Crotone Gele kaart voor F. Ceccherini Crotone
63' Wissel Cagliari Wissel C. Lykogiannis voor N. Giannetti Cagliari
71' Wissel Crotone Wissel A. Budimir voor A. Barberis Crotone
75' Wissel Cagliari Wissel M. Andreolli voor L. Cigarini Cagliari
Video hoogtepunten en samenvatting Crotone - Cagliari
Opstellingen Crotone - Cagliari

Voorbeschouwing Crotone - Cagliari

Crotone en Cagliari treffen elkaar in de 22e speelronde van de Serie A van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Paolo Tagliavento en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Crotone en Cagliari in de Serie A vond plaats op 10 september 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Cagliari. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Cagliari favoriet. 3 keer wist de ploeg van Crotone te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Crotone. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Crotone 0
Winst Cagliari 3
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Crotone op een 17e positie staat, terwijl we Cagliari terugvinden op de 16e plaats.