Nabeschouwing Crotone - Chievo (1-0) || Serie A 2017/2018

Zondag 17 december 2017 - 15:00 uur

In de Serie A 2017/2018 neemt Crotone het zondag 17 december 2017 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Chievo. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Ezio Scida in Crotone.

Via de Crotone - Chievo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Crotone - Chievo (1-0)

Het Serie A duel tussen Crotone en Chievo is onder leiding van scheidsrechter Luca Pairetto geëindigd in een 1-0 overwinning voor Crotone. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 33e minuut door A. Budimir, waarmee Crotone met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Crotone dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Crotone.

LIVE Crotone - Chievo 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Crotone - Chievo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Gele kaart Crotone Gele kaart voor A. Ajeti Crotone
24' Wissel Chievo Wissel S. Pellissier voor R. Meggiorini Chievo
33' Doelpunt Crotone Doelpunt A. Budimir met assist van A. Ajeti Crotone 1-0
41' Gele kaart Chievo Gele kaart voor S. Bastien Chievo
54' Wissel Chievo Wissel M. Pucciarelli voor N. Rigoni Chievo
61' Gele kaart Chievo Gele kaart voor M. Gobbi Chievo
63' Gele kaart Crotone Gele kaart voor A. Barberis Crotone
65' Gele kaart Chievo Gele kaart voor V. Birsa Chievo
65' Gele kaart Crotone Gele kaart voor R. Mandragora Crotone
71' Gele kaart Chievo Gele kaart voor D. Dainelli Chievo
73' Wissel Crotone Wissel A. Tonev voor M. Trotta Crotone
77' Wissel Chievo Wissel P. Hetemaj voor D. Dainelli Chievo
82' Wissel Crotone Wissel A. Romero voor M. Rohden Crotone
91' Wissel Crotone Wissel Simy voor A. Budimir Crotone
94' Gele kaart Crotone Gele kaart voor A. Romero Crotone
Video hoogtepunten en samenvatting Crotone - Chievo
Opstellingen Crotone - Chievo

Voorbeschouwing Crotone - Chievo

Crotone en Chievo treffen elkaar in de 17e speelronde van de Serie A van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luca Pairetto en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Crotone en Chievo in de Serie A vond plaats op 2 april 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Crotone. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Crotone favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Chievo slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Crotone 2
Winst Chievo 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Crotone op een 18e positie staat, terwijl we Chievo terugvinden op de 13e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is sneeuw.