Nabeschouwing Crotone - Genoa (0-1) || Serie A 2017/2018

Zondag 19 november 2017 - 12:30 uur

In de Serie A 2017/2018 neemt Crotone het zondag 19 november 2017 om 12:30 uur in eigen huis op tegen Genoa. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Ezio Scida in Crotone.

Via de Crotone - Genoa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Crotone - Genoa (0-1)

Het Serie A duel tussen Crotone en Genoa is onder leiding van scheidsrechter Paolo Tagliavento geëindigd in een 0-1 overwinning voor Genoa. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door L. Rigoni, waarmee Genoa met 0-1 de leiding nam. Beide ploegen probeerden in het vervolg van de wedstrijd tot scoren te komen, met een aantal mooie aanvallen en flink wat schoten op goal tot gevolg. Het zou echter niet leiden tot nog meer goals.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Genoa.

LIVE Crotone - Genoa 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Crotone - Genoa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Genoa Doelpunt L. Rigoni met assist van D. Laxalt Genoa 0-1
33' Gele kaart Genoa Gele kaart voor N. Spolli Genoa
39' Gele kaart Crotone Gele kaart voor A. Stoian Crotone
54' Gele kaart Genoa Gele kaart voor M. Veloso Genoa
61' Wissel Crotone Wissel M. Rohden voor B. Martella Crotone
61' Wissel Genoa Wissel A. Galabinov voor G. Pandev Genoa
70' Gele kaart Genoa Gele kaart voor L. Rigoni Genoa
73' Wissel Crotone Wissel A. Tonev voor A. Stoian Crotone
78' Wissel Genoa Wissel I. Cofie voor M. Veloso Genoa
82' Wissel Crotone Wissel Simy voor M. Sampirisi Crotone
88' Wissel Genoa Wissel R. Centurion voor A. Taarabt Genoa
Video hoogtepunten en samenvatting Crotone - Genoa
Opstellingen Crotone - Genoa

Voorbeschouwing Crotone - Genoa

Crotone en Genoa treffen elkaar in de 13e speelronde van de Serie A van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Paolo Tagliavento en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Crotone en Genoa in de Serie A vond plaats op 22 januari 2017 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Genoa favoriet. 1 keer wist de ploeg van Crotone te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Crotone. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Crotone 0
Winst Genoa 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Crotone op een 15e positie staat, terwijl we Genoa terugvinden op de 18e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mist.