Nabeschouwing Crotone - Inter Milan (0-2) || Serie A 2017/2018

Zaterdag 16 september 2017 - 15:00 uur

In de Serie A 2017/2018 neemt Crotone het zaterdag 16 september 2017 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Inter Milan. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Ezio Scida in Crotone.

Via de Crotone - Inter Milan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Crotone - Inter Milan (0-2)

Het Serie A duel tussen Crotone en Inter Milan is onder leiding van scheidsrechter Luca Banti geëindigd in een 0-2 overwinning voor Inter Milan. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 82e minuut door M. Skriniar, waarmee Inter met 0-1 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Inter opnieuw te scoren. In de 93e minuut was het I. Perisic die de 0-2 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Inter.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Inter Milan.

LIVE Crotone - Inter Milan 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Crotone - Inter Milan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

40' Gele kaart Inter Gele kaart voor Miranda Inter
56' Wissel Inter Wissel M. Vecino voor R. Gagliardini Inter
64' Wissel Inter Wissel Y. Nagatomo voor H. Dalbert Inter
66' Wissel Crotone Wissel L. Cabrera voor A. Ajeti Crotone
72' Wissel Crotone Wissel D. Faraoni voor M. Rohden Crotone
82' Doelpunt Inter Doelpunt M. Skriniar Inter 0-1
82' Gele kaart Crotone Gele kaart voor A. Cordaz Crotone
85' Wissel Crotone Wissel M. Tumminello voor F. Ceccherini Crotone
85' Wissel Inter Wissel A. Ranocchia voor D. DAmbrosio Inter
91' Gele kaart Inter Gele kaart voor A. Candreva Inter
93' Doelpunt Inter Doelpunt I. Perisic met assist van J. Mario Inter 0-2
Video hoogtepunten en samenvatting Crotone - Inter Milan
Opstellingen Crotone - Inter Milan

Voorbeschouwing Crotone - Inter Milan

Crotone en Inter Milan treffen elkaar in de 4e speelronde van de Serie A van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luca Banti en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Crotone en Inter Milan in de Serie A vond plaats op 9 april 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Crotone. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Crotone als Inter Milan wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Winst Crotone 1
Winst Inter Milan 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Crotone op een 18e positie staat, terwijl we Inter Milan terugvinden op de 3e plaats.