Nabeschouwing Crotone - Napoli (0-1) || Serie A 2017/2018

Vrijdag 29 december 2017 - 20:45 uur



In de Serie A 2017/2018 neemt Crotone het vrijdag 29 december 2017 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Napoli. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Ezio Scida in Crotone.

Via de Crotone - Napoli live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Crotone - Napoli (0-1)

Het Serie A duel tussen Crotone en Napoli is onder leiding van scheidsrechter Maurizio Mariani geëindigd in een 0-1 overwinning voor Napoli. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door M. Hamsik, waarmee Napoli met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Napoli dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Napoli.

Wedstrijdstatistieken Crotone - Napoli
Balbezit
28%
72%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
5
23
Schoten op doel
2
7
Aanvallen
118
155
Gevaarlijke aanvallen
45
104
Passes
299
740
Overtredingen
10
6
Buitenspel
2
3
Corners
2
15
Wissels
3
3
LIVE Crotone - Napoli 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Crotone - Napoli teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
17' Doelpunt Napoli Doelpunt M. Hamsik met assist van Allan Napoli 0-1
30' Gele kaart Napoli Gele kaart voor Jorginho Napoli
39' Gele kaart Crotone Gele kaart voor F. Ceccherini Crotone
46' Wissel Crotone Wissel M. Sampirisi voor S. Simic Crotone
51' Gele kaart Napoli Gele kaart voor R. Albiol Napoli
67' Wissel Napoli Wissel P. Zielinski voor L. Insigne Napoli
73' Wissel Crotone Wissel G. Crociata voor A. Barberis Crotone
77' Wissel Napoli Wissel A. Diawara voor Jorginho Napoli
81' Wissel Crotone Wissel A. Romero voor D. Faraoni Crotone
89' Wissel Napoli Wissel M. Rog voor D. Mertens Napoli
Video hoogtepunten en samenvatting Crotone - Napoli
Opstellingen Crotone - Napoli

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Crotone - Napoli

Crotone en Napoli treffen elkaar in de 19e speelronde van de Serie A van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Maurizio Mariani en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Crotone en Napoli in de Serie A vond plaats op 12 maart 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Napoli. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Napoli favoriet. 2 keer wist de ploeg van Crotone te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Crotone. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Crotone 0
Winst Napoli 2
Gelijkspel 0
Totaal 2

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Crotone op een 18e positie staat, terwijl we Napoli terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mist.

Tags
Crotone - Napoli Opstelling Crotone Opstelling Napoli Live Crotone - Napoli Live Crotone - Napoli kijken Crotone - Napoli kijken Live Crotone - Napoli stream Crotone - Napoli Fox Sports Nabeschouwing Crotone - Napoli Uitslag Crotone - Napoli Statistieken Crotone - Napoli Serie A 2017/2018 Crotone - Napoli wedden Crotone - Napoli gokken Crotone - Napoli Unibet