Nabeschouwing Crotone - Torino (2-2) || Serie A 2017/2018

Zondag 15 oktober 2017 - 15:00 uur

In de Serie A 2017/2018 neemt Crotone het zondag 15 oktober 2017 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Torino. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Ezio Scida in Crotone.

Via de Crotone - Torino live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Crotone - Torino (2-2)

De Serie A 2017/2018 wedstrijd tussen Crotone en Torino geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door M. Rohden, waarmee Crotone met 1-0 de leiding nam. Torino kwam in de 54e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van I. Falque, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 64e minuut zette B. Martella zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Crotone de leiding in de wedstrijd nam.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Torino nadat L. De Silvestri in de 92e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Crotone - Torino 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Crotone - Torino teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Doelpunt Crotone Doelpunt M. Rohden met assist van M. Trotta Crotone 1-0
52' Gele kaart Crotone Gele kaart voor A. Ajeti Crotone
54' Doelpunt Torino Doelpunt I. Falque Torino 1-1
54' Wissel Crotone Wissel A. Nalini voor M. Trotta Crotone
64' Doelpunt Crotone Doelpunt B. Martella met assist van Simy Crotone 2-1
81' Wissel Torino Wissel L. Boye voor T. Rincon Torino
81' Wissel Crotone Wissel D. Faraoni voor A. Stoian Crotone
92' Doelpunt Torino Doelpunt L. De Silvestri met assist van A. Ljajic Torino 2-2
94' Wissel Crotone Wissel A. Budimir voor Simy Crotone
Video hoogtepunten en samenvatting Crotone - Torino
Opstellingen Crotone - Torino

Voorbeschouwing Crotone - Torino

Crotone en Torino treffen elkaar in de 8e speelronde van de Serie A van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Paolo Valeri en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Crotone en Torino in de Serie A vond plaats op 15 april 2017 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Torino favoriet. 1 keer wist de ploeg van Crotone te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Crotone. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Crotone 0
Winst Torino 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Crotone op een 16e positie staat, terwijl we Torino terugvinden op de 6e plaats.